|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/223 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
djclauss
|
Subiectul mesajului: Despagubire incident Scris: 08 Iun 2011, 09:28 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna ziua Am avut un incident in parcarea Polus Mall din Cluj Napoca. Din cauza unor conditii meteo ( de vijelie) s-a desprins un panou din acoperisul standului de carucioare a magazinului Carefour, care mi-a avariat autorurismul . Asiguratorul magazinului imi plateste avariile provocate autorurismului. Se pot obtine bani pentru perioada de stationare a autorurismului in service ? Aceasta a depasit deja o saptamana si va mai dura ! Multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
Virgilcva
|
Subiectul mesajului: Re: Despagubire incident Scris: 26 Iul 2011, 21:36 |
|
| Membru nou |
 |
 |
|
|
Adresati-va asiguratorului de raspundere civila al magazinului si in avizarea de dauna, probati cu documente pierderea pricinuita de stationarea in reparatie, pe langa devizul reperetiei autoturismului.
_________________ Am casa,masina,familie iubitoare, o afacere prospera si un plan de voiaje incarcat ..Ce-mi mai lipseste oare??
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: cyclop, romcos, 66 utilizatori neinregistrati
|
|