|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/686 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
simonaplesuvu
|
Subiectul mesajului: Despagubire in caz de inundatie Scris: 04 Apr 2007, 22:05 |
|
|
|
Am fost inundat fain inainte de pasti de catre vecinul de deasupra, iar acesta refuza sa-si asume responsabilitatea pagubelor, invocand vicii ale instalatiilor sanitare de care el nu este responsabil.
In aceasta situatie va trebui sa apelez la polita mea de asigurare a locuintei, ceea ce presupune cresterea politei in anul urmator - lucru pe care nu l-as dori.
Intrebarile mele sunt:
1. Imi pot recupera paguba dand vecinul in judecata?
2. In cazul in care folosesc asigurarea mea pentru a fi despagubit, firma de asigurari isi recupereaza banii de la vecin? (m-as bucura sa-l oblige cineva sa plateasca si el, sa nu fiu doar eu pagubitul  )
|
|
| Sus |
|
 |
|
hamilton
|
Subiectul mesajului: Scris: 12 Apr 2007, 10:06 |
|
| Membru Junior |
 |
Membru din: 11 Apr 2007, 13:00 Mesaje: 43 Localitate: Bucuresti
|
|
poti sa te indrepti impotriva vecinului tau sa te despagubeasca, daca dovedesti ca e vina lui, dar e mai la indemana sa iei banii de la asigurator, pentru ca nu trebuie sa mergi in instanta, cu tot ceea ce presupune lucrul acesta.
asiguratorul, dupa ce ti-a dat tie banii, se subroga in drepturile tale si se poate regresa impotriva vecinului tau neglijent.
bafta!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: cyclop, romcos, 67 utilizatori neinregistrati
|
|