|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/539 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
croc
|
Subiectul mesajului: desfacere disciplinara cim Scris: 09 Feb 2005, 21:14 |
|
Membru din: 25 Apr 2004, 13:00 Mesaje: 1907 Localitate: mun. Bucuresti
|
avem o asistenta director general, care pe langa atributiile specifice functiei de asistent director general mai are si altele, care tin de un alt job: tine evidenta stocului de marfa si a comenzilor;
pleaca directorul general, vine altul nou, asistenta se supara, pleaca din biroul sau, se locheaza la dep. vanzari, si nu mai face decat strict partea a doua a jobului ca sa zic asa: evidenta stoc si comenzi;
noul director este chiar multumit de optiunea sa, problema este insa faptul ca salariul merge in continuare ca si cum ar indeplini doua joburi;
urmeaza evident sa fie micsorat, si la fel de evident, angajata nu este de acord sub nici o forma;
eu vad asa: cercetare disciplinara pentru ca a plecat din secretariat si a lasat descoperit postul; se poate ajunge pana la desfacere disciplinara a contractului, zic eu; pentru asta ar fi nevoie de un proces verbal cu martori, din care sa rezulte ca a parasit secretariatul inca din data de 28.01.2005? cred ca este suficienta sesizarea directorului general, facuta dep. HR, iar apoi se urmeaza toata procedura:convocare, proces verbal, etc.
s-a mers (eu am preluat acum de abia, speta) pe emiterea unei decizii de modificare a functiei din asistent in aceea de evidenta stoc, ca urmare a reorganzarii, cu precizarea ca se va micsora salariul;total gresit, zic eu! nu a semnat-o, dar a luat-o acasa; desteapta fata, zic tot eu!
pe reorganizare, dupa parerea mea nu se poate merge in speta de fata;
problema este cum o dreg? fata are deci o decizie de schimbare a locului de munca si de micsorare a salariului ca urmare a reorganizarii, semnata de catre noul director, decizie cu care nu e de acord;
mie cea mai buna varianta mi se parea cea disciplinara, ca nu poti sa pleci pur si simplu de la locul de munca, asa, cum ai tu chef; dar ce credibilitate mai am eu in instanta cu o desfacere disciplinara cim, daca ea are dovada ca am incercat sa o "restructurez"??? :(
voi ce parere aveti?
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
adviser45
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Feb 2005, 09:27 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Daca te mai incadrezi in termenul de emitere a unei decizii de desfacere a c.i.m. grabestete. Totodata, comisia ce va analiza abaterea sa evidentieze faptul ca prin neindeplinirea sarcinilor de serv. s-au adus "grave" prejudicii societatii.
|
|
| Sus |
|
 |
|
adviser45
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Feb 2005, 09:31 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Apropo, nu pe restructurare. Parerea mea.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: cyclop, romcos, 64 utilizatori neinregistrati
|
|