|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/392 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
tazu
|
Subiectul mesajului: deschidere procedura insolventa Scris: 03 Feb 2010, 15:13 |
|
| Curios |
 |
|
Am SRL care a mers f bine pana la criza . Acum am datorii la stat, furnizori , banci( linie de credit)si am 3 auto in leasing la care am platit 1.5 ani si mai am 2 ani de platit. Problema e ca am si de incasat f multi bani de la clienti dar din cauza acestei crize  nici ei nu-mi pot plati datoria. Va rog sa-mi spuneti dc insolventa este o masura corecta pt a ma pune la adapost de furnizorii fara rabdare ? As avea nevoie de un timp sa-mi revin financiar, datoriile mele fiind mai mari decat cele de recuperat dar am si stoc de marfa . Vreau numai sa nu ma trezesc in ceva procese si penalizari. Ce ma sfatuiti?
|
|
| Sus |
|
 |
|
razman
|
Subiectul mesajului: Re: deschidere procedura insolventa Scris: 03 Feb 2010, 19:06 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Vedeti Legea 381/2009. Problema ar fi cu finantele, ca in cazul lor se aplica procedura ajutorului de stat. Incearcati sa nu aveti datorii la berbecii aia, iar cu restul o scaldati cumva.
|
|
| Sus |
|
 |
|
costin
|
Subiectul mesajului: Re: deschidere procedura insolventa Scris: 10 Mar 2010, 07:31 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Se poate introduce cerere la instanta prin care sa solicitati reorganizarea judiciara.Daca aveti un plan viabil de reorganizare,judecatorul va aproba planul,si astfel va puneti la adpost impotriva creditorilor.
|
|
| Sus |
|
 |
|
murik
|
Subiectul mesajului: Re: deschidere procedura insolventa Scris: 10 Mar 2010, 20:27 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Foarte bune ambele variante. Din pacate, pe Legea concordatului preventiv nu stiu sa existe multa practica - asa ca sunt rezervat in ce priveste efectele. Ideea reorganizarii judiciare presupune intrarea / declararea voluntara a isolventei. Are avantajul ca te pune ;la adap[ost de creditori si nu se mai acumuleaza penalitati la taxele si impozitele datorate statului. Dar atentie, din cate stiu cca 95% din cei care intra in reorganizare... ajung in final in faliment. Totusi, cu un Administrator Judiciar bun si motivat, cred ca e o alternativa viabila. Conteaza foarte mult situatia ta specifica, altfel e greu de dat sfaturi
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 18 utilizatori neinregistrati
|
|