|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/330 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Redrake
|
Subiectul mesajului: Depunere dosar SRL Scris: 06 Mar 2007, 10:22 |
|
|
|
|
Buna. Am si eu o intrebare. Dupa ce depun dosarul de inregistrare a unui SRL la ORC, ce mai am de facut? Trebuie doar sa astept sa-mi vina prin posta certificatul de inregistrare sau mai trebuie sa merg sa depun ceva?
|
|
| Sus |
|
 |
|
valic
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Mar 2007, 12:32 |
|
|
|
|
La ORC nu trebuie sa mai duci nimic, dar te asteapta alte drumuri pe la Adm.Financ. pt. depunere declaratii, cumparare registre obligatorii, eventual Camera de Munca,etc. Conteaza daca ai sau nu activitate, angajati.....Mergi in primul rand la adm.financiara te vor lamuri ei....
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Re: Depunere dosar SRL Scris: 06 Mar 2007, 17:46 |
|
| Membru de baza |
 |
|
Redrake scrie: Trebuie doar sa astept sa-mi vina prin posta certificatul de inregistrare sau mai trebuie sa merg sa depun ceva?
Ti-l trimite prin posta? In ce judet e asta?
|
|
| Sus |
|
 |
|
av_bbq
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Mar 2007, 20:27 |
|
| Membru Junior |
 |
|
Nu-ti trimite nimeni prin posta nimic.  . trebuie sa mergi tu la ORC la biroul"eliberare acte", si cu biletelul care il ai de la ei , ridici actele SRL-ului (certificat de inregistrare+certificat constatator+incheierea jud. delegat). Apoi urmeaza ce a spus valic
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: romcos, 75 utilizatori neinregistrati
|
|