|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/132 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
naedsoa
|
Subiectul mesajului: Decizie complet gresita Scris: 05 Iul 2011, 17:41 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Va rog sa ma ajutatai, am solicitat in baza de probe completarea carnetului de munca art.17,41-48 c.muncii,am solicitat banii pentru concediul de odihna in temeiul art.38, 145 c.muncii,am solicitat banii pentru perioada care nu i-am primit , ci am primit fisa fiscala. Sentinta afirma ca art.286-287 nu se respecta, mi-a platit mai mult si nu trebuie sa incheie act aditional art.14, 41-48 c.muncii si sa mi completeze in carnetul de munca, existand si dovada ca mi-a trimis banii prin posta. A mutat firma si nu trebuia sa ma anunte, Tribunalul a constatat absente nemotivate.Banii conform fisa fiscala este dreptul meu doar sa-i cer, nu si sa-i primesc, nu am spus cum se calculeaza concediul de odihna, nu primesc nimic. Este vorba de anii 2006-01.06.2008, cand intervine concedierea abuziva si anulata in 16.02.2009.Am facut recurs, mi-a respins recursul neintemeiat, iar dupa scandal mi-au dat azi 05.07.2011 decizia. Ce pot sa fac, sa cer indreptarea art.281 c.p.c. si daca nu vor, sa cer stramutarea, sau cedo. La toate ilegalitatile au intervenit 2 salariate de la itm timis (Karman si Iercu) si insp. secretar de stat M. Basuc.Multumesc frumos
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: viorici, mihaela323, 79 utilizatori neinregistrati
|
|