|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/332 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
pati
|
Subiectul mesajului: daune neplatite de asiguratorul cmr Scris: 28 Feb 2009, 12:40 |
|
| Curios |
 |
|
|
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Am facut un transport de marfuri, iar in urma evitarii unui accident chingile care ancorau marfa s-au rupt si o pate din marfa s-a avariat. Asiguratorul nu vrea sa plateasca daunele pt. ca nu am proces verbal de la politie. Nu am chemat politia pt. ca nu a avut loc nici un accident nici o avarie a masinii. In schimb am proces verbal de constatare a marfii avariate si poze, de la firma a carei marfa o transportam , ea a incarcat si descarcat si marfa. Eu am platit daunele dar asiguratorul nu-mi plateste mie pt ca nu am chemat politia. va rog spuneti-mi ce sa fac.
|
|
| Sus |
|
 |
|
observer
|
Subiectul mesajului: Scris: 01 Mar 2009, 10:24 |
|
| Membru senior |
 |
Membru din: 25 Sep 2003, 13:00 Mesaje: 823 Localitate: Hunedoara
|
|
Sa-i dai in judecata? Depinde de ce scrie in contractul tau.
_________________ Si astfel falimentul tihnit si sanatos
Se scalda-n bogatia din vreme protejata
|
|
| Sus |
|
 |
|
LOPY
|
Subiectul mesajului: Scris: 05 Noi 2009, 22:51 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Hmmm...
CMR , tre sa fii atent la conditiile de asigurare ale contractului, se putea rezolva usor daca gaseai persoana cu auto pe care l-ai evitat si mergeati la politie, foloseai RCA-ul lui daca din declaratiile lui reiesea ca e vinovat :) . Sigur este excludere de la despagubiri " neancorarea sau neasigurarea corespunzatoare a marfii pe timpul transportului" ceva de genul asta, oricum conditia te lamureste daca -i dai in judecata sau nu.
Cu stima LOPY.
_________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: andrutz, Fifi, Silvia, 21LYN, 54 utilizatori neinregistrati
|
|