|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/47 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Rigus 45
|
Subiectul mesajului: daca vand autoturismul, se va plati taxa de poluare? Scris: 16 Ian 2012, 13:50 |
|
|
|
|
Buna ziua, daca detin un autoturism inmatriculat in 2007 pe numele meu, pentru care nu am achitat taxa pentru ca deja era inmatriculata in Romania, daca autoturismul a fost inmatriculat prima data in 2001 de catre primul proprietar, in conditiile in care vand masina, se va plati taxa de poluare? Sper ca m-am facut inteles, va multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cuculis
|
Subiectul mesajului: Re: daca vand autoturismul, se va plati taxa de poluare? Scris: 17 Ian 2012, 10:30 |
|
Membru din: 15 Noi 2011, 10:47 Mesaje: 707 Localitate: BUCURESTI
|
|
Buna ziua,
Conform noilor modificari da ar trebui sa platiti taxa de prima inamtriculare, dar puteti sa evitati plata acesteia printr-un proces
_________________ Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii http://www.indrumari-juridice.eu 0742297538
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, smill, viorici, corina, Av Cristina Cechi, av alina dobre, 55 utilizatori neinregistrati
|
|