|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje/565 afisari ] |
|
|
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Cum sunt influentate hotaririle judecatoresti Scris: 05 Dec 2009, 22:44 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2006 Localitate: Bucuresti
|
parca Lg 51 zicea ceva despre astfel de situatii...sau nu-mi amintesc eu bine?!  ..nu era acolo stipulat cu rudelel si afinii pana la al 4-lea grad?...dupa care era stipulat pt fostii judecatori si procurori care se inscriau in avocatura? daca ati avut o astfel de situatie si...ati si stiut...de ce n-ati rezolvat problema pe recuzare? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Cum sunt influentate hotaririle judecatoresti Scris: 07 Dec 2009, 15:37 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2006 Localitate: Bucuresti
|
ok, vulpacris.Eu intelesesem ca-i un caz clar de recuzare.cu fiica jude...etc...dar am citit in viteza. sorry. deci, nu trebuie chiar asa, sa...  .A fost doar o neintelegere la mijloc. Si-n acest caz, e foarte greu sa poti rezolva problema, e greu sa demonstrezi aceste afinitati si mai greu e sa te poti proteja  .
|
|
| Sus |
|
 |
|
goagacatalin
|
Subiectul mesajului: Re: Cum sunt influentate hotaririle judecatoresti Scris: 08 Dec 2009, 11:52 |
|
|
|
|
Traim in Romanica. Ai bani ai relatii, ai relatii ai putere. Nu ai bani nu reprezinti nimic si nu te baga nimeni in seama char daca ai dreptate.
|
|
| Sus |
|
 |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Re: Cum sunt influentate hotaririle judecatoresti Scris: 11 Dec 2009, 11:25 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
e greu de dovedit!!!
_________________ Cine stie sa citeasca, are oarescare avantaje.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, smill, corina, Av Cristina Cechi, av alina dobre, 84 utilizatori neinregistrati
|
|