|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/2948 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
cazanoanar
|
Subiectul mesajului: Cum se completeaza foaia de parcurs? Scris: 30 Ian 2008, 14:03 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
As avea si eu o nelamurire...Nu stiu daca ma adresez unde trebuie...Oricum..Stiti careva cum se completeaza o foaie de parcurs pentru un camion de 20 to care efectueaza transport marfa?Dc aveti si una in format electronic sa-mi trimiteti pe cazanoanar@yahoo.com ar fi super..Va multumesc anticipat..
|
|
| Sus |
|
 |
|
attorneyatlaw
|
Subiectul mesajului: Scris: 30 Ian 2008, 22:19 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
cu tot respectul dar de ce traiesti cu impresia ca daca postezi aceeasi intrebare in mai multe topicuri vei primi mai degraba raspunsuri?
daca stie cineva si vrea sa-ti spuna iti va raspunde oricum. daca nu singurul rezultat este ca agasezi.
Please behave!
_________________ "Be the best of whatever you are
|
|
| Sus |
|
 |
|
cazanoanar
|
Subiectul mesajului: Scris: 30 Ian 2008, 23:54 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
attorneyatlaw scrie: cu tot respectul dar de ce traiesti cu impresia ca daca postezi aceeasi intrebare in mai multe topicuri vei primi mai degraba raspunsuri? daca stie cineva si vrea sa-ti spuna iti va raspunde oricum. daca nu singurul rezultat este ca agasezi. Please behave!
cu tot respectul dar nu crezi ca mai bine ti-ai vedea de treaba ta ddaca oricum nu poti ajuta???
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, smill, corina, Av Cristina Cechi, av alina dobre, 84 utilizatori neinregistrati
|
|