|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 10 mesaje/3110 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
anca_b
|
Subiectul mesajului: Cum poti sa devii notar? Scris: 06 Ian 2005, 14:06 |
|
|
|
|
Buna tuturor. Am si eu o mare rugaminte. Am terminat acum 2 ani facultatea de drept si ma bate gandul sa-mi incerc norocul in august la I.N.M.asa ca ma apuc de pe acum sa invat. Mi-am facut o imagine despre ce ma va astepta, si asta datorita discutiilor foarte interesante si informative de pe forum. Dar sunt constienta ca e ceva foarte greu de atins. Asa ca m-am gandit la o alternativa si as vrea sa ma documentez inainte.
Stiu ca mi-ar place foarte mult sa devin notar. Mi se pare o meserie banoasa si mai flexibila tinand cont ca vreau sa fiu cu familia mea cat mai mult timp. Prin urmare v-as ruga mult sa ma ajutati cu cateva informatii utile, sfaturi, efectiv pasii pe care trebuie sa-i urmez pt a deveni notar.
Va multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
attorneyatlaw
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Ian 2005, 15:49 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
trebuie intai sa fi admisa in Corpul Notarilor Publici. asta se face pe baza de examen si cred ca informatii gasesti pe site-ul Camerei.
Apoi faci stagiatura (doi ani) intr-un birou notarial, dupa care dai definitivat. Dupa aceea incepe greul ca locuri de notari de ex. in Bucuresti nu prea sunt.
|
|
| Sus |
|
 |
|
stefanmihaiv
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Ian 2005, 15:54 |
|
|
|
|
:? Ma refer la intrebare... Multa candoare mai are...
|
|
| Sus |
|
 |
|
anca_b
|
Subiectul mesajului: Vreau sa devin notar Scris: 07 Ian 2005, 09:34 |
|
|
|
|
Va multumesc mult pt raspuns. Am sa caut mai departe. Oricum pt inceput e ok.Pe mine ma intereseaza un post in Oradea asa ca poate am sanse.
Sunteti niste scumpi si voi urmari in continuare opiniile voastre.
Stie cineva cand se dau asemenea examene si din ce ar trebui sa ma pregatesc. Cred ca se pune baza mare pe civil nu-i asa?
|
|
| Sus |
|
 |
|
anca_b
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Ian 2005, 10:12 |
|
|
|
Imi puteti spune care este site-ul Camerei Notarilor? am incercat toate variantele........
Multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
Blusie
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Ian 2005, 10:14 |
|
|
|
Hmm.
Raspunsul de la Camera s-ar putea sa apara in 3-4 luni, sa fie super oficial  si sa nu spuna nimic din ce te interesa.
Dar tu incearca!
Bafta!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Blusie
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Ian 2005, 10:16 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
anca_b
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Ian 2005, 11:02 |
|
|
|
|
Multumesc mult . Sa dea Domnul sa fie bine. Va doresc si voua multa bafta in tot ceea ce faceti. pupici
|
|
| Sus |
|
 |
|
pynguyana
|
Subiectul mesajului: Scris: 17 Ian 2005, 00:05 |
|
|
|
incearca sa cauti Uniunea Nationala a Notarilor Publici. Statutul uniunii, codul deontologic. Lege notarilor publici si a activitatii notariale Acolo este descrisa procedura de admitere, la cate materii se da examenul (parca erau 7  ). In MO sunt publicate legea si statutul. Cauta pe indaco.ro si multa bafta!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 10 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, smill, corina, Av Cristina Cechi, av alina dobre, 84 utilizatori neinregistrati
|
|