|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje/365 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
victor
|
Subiectul mesajului: cum intervin in proces? Scris: 05 Oct 2006, 05:20 |
|
|
|
Tatal meu, a fost chemata in judecata impreuna cu alte 40 de persoane.
Reclamantului i-a fost repsinsa actiunea atat la fond cat si in apel.
In recurs, dupa 5 termene, reclamantul invoca  un nou motiv de recurs  nulitate a celor doua hotarari, pentru ca in timpul judecatii in fata instantei de fond tatal meu a decedat, iar el nestiind acet lucru, judecata a continuat in fond si apel, cu cei 39 de parati si cu tata.
Eu vreau sa intervin direct in recurs, in calitate de mostenitor, dar recurentul-reclamant nu m-a introdus in cauza.
Aveti idei?
|
|
| Sus |
|
 |
|
rox_alina
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Oct 2006, 09:55 |
|
|
|
|
ce obiect are cauza? asta in primiul rand...
in al doilea rand, faci cerere de interventie in interes prorpiu, aratand motivele (tatal decedat), deoarece esti succesorul in drepturi al tatalui tau. prin aceasta cerere nu faci decat sa invederezi instantei ca ai calitate procesuala in cauza. (de ce sunt deja 5 termene in recurs?) succes
|
|
| Sus |
|
 |
|
flaviusnet
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Oct 2006, 10:23 |
|
| Membru senior |
 |
|
rox_alina scrie: ce obiect are cauza? asta in primiul rand... in al doilea rand, faci cerere de interventie in interes prorpiu, aratand motivele (tatal decedat), deoarece esti succesorul in drepturi al tatalui tau. prin aceasta cerere nu faci decat sa invederezi instantei ca ai calitate procesuala in cauza. (de ce sunt deja 5 termene in recurs?) succes
in recurs????
_________________ non bis in idem
|
|
| Sus |
|
 |
|
varsatorsator
|
Subiectul mesajului: Scris: 09 Oct 2006, 18:56 |
|
| Membru activ |
 |
|
cerere de interventie in interes propriu. dar chiar de ce sunt deja 5 termene in recurs? de fapt nu stiu de ce ma mai mir?!!!!!! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
victor
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Oct 2006, 05:15 |
|
|
|
|
au fost 5 termene pentru diverse vicii de procedura si pentru modificarile procedurii cu privire la competenta.2 la ICCJ si alte 3 la Curtea de Apel dupa ce s-a intors dosarul.
Eu nu intervin prin cerere de interventie pentru ca nu pretind un drept.
Reclamantul invoca doar nulitatea fara sa ceara introducerea in cauza a mostenitorilor.
|
|
| Sus |
|
 |
|
aho
|
Subiectul mesajului: Re: cum intervin in proces? Scris: 10 Oct 2006, 10:17 |
|
| Membru de baza |
 |
|
victor scrie: Tatal meu, a fost chemata in judecata impreuna cu alte 40 de persoane. Reclamantului i-a fost repsinsa actiunea atat la fond cat si in apel. In recurs, dupa 5 termene, reclamantul invoca  un nou motiv de recurs  nulitate a celor doua hotarari, pentru ca in timpul judecatii in fata instantei de fond tatal meu a decedat, iar el nestiind acet lucru, judecata a continuat in fond si apel, cu cei 39 de parati si cu tata. Eu vreau sa intervin direct in recurs, in calitate de mostenitor, dar recurentul-reclamant nu m-a introdus in cauza. Aveti idei?
Simplu, opereaza transmisiunea calitatii procesuale. faci cereri aratand ca ai calitatea de mostenitor a paratului decadat la data de , depui acte doveditoare si judecata va continua si fata de mostenitori care dobandesc calitatea procesuala pe care a avut-o autorul.
sau... nu faci nimic si daca nu-ti convine hotararea o ataci cu contestatie in anulare pentru neregulata citare fata de imprejurarea ca n-au fost citati toti mostenitorii.
|
|
| Sus |
|
 |
|
victor
|
Subiectul mesajului: Scris: 11 Oct 2006, 05:37 |
|
|
|
|
AHO, am ales prima varianta si a tinut.
Problema mea e ca desi n-am vrut, s-a acordat un nou termen (al saselea) sa-mi verifice adversarul calitatea de mostenitor!!!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: Re: Scris: 23 Dec 2011, 19:23 |
|
|
|
victor scrie: AHO, am ales prima varianta si a tinut. Problema mea e ca desi n-am vrut, s-a acordat un nou termen (al saselea) sa-mi verifice adversarul calitatea de mostenitor!!! ...........................................Obligatia de a va introduce in proces cu calitate procesuala de intimat-parat, conform dispozitiilor legale revine reclamantului. Cauza pe care o cunosc foarte bine...Imi pare rau de raspunsurile ocolitoare.. Succes 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: smill, corina, Av Cristina Cechi, av alina dobre, 84 utilizatori neinregistrati
|
|