|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/754 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
cubanez
|
Subiectul mesajului: Cuim pot sa vad in ce stare e dosarul meu la CEDO? Scris: 03 Mai 2010, 20:27 |
|
| Curios |
 |
|
|
Am incercat link-ul pe care il dati voi am dat nr de dosar nume da nu imi gaseste nimic .Ce as putea face?Va rog sa imi raspundeti.
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: Cuim pot sa vad in ce stare e dosarul meu la CEDO? Scris: 03 Mai 2010, 21:34 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Daca nu apare nimic, probabil nu a ajuns inca pentru a fi inregistrat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
cubanez
|
Subiectul mesajului: Re: Cuim pot sa vad in ce stare e dosarul meu la CEDO? Scris: 03 Mai 2010, 22:40 |
|
| Curios |
 |
|
DevilMean scrie: Daca nu apare nimic, probabil nu a ajuns inca pentru a fi inregistrat. Stiu sigur sunt la camera a 3 a.Am primit instiintarea.Oare cum sa nu fie inregistrat?te rog niste explicatii daca se poate.
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: Cuim pot sa vad in ce stare e dosarul meu la CEDO? Scris: 04 Mai 2010, 07:50 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Atunci schimba criteriile de cautare, daca-i dai prea multe, de exemplu un numar si un nume, e posibil sa nu gaseasca nimic. Incearca ori dupa numar ori dupa nume.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: rudareanu, smill, C_A_Coltuc, anam, corina, Av Cristina Cechi, 80 utilizatori neinregistrati
|
|