|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/795 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
b_42_jim
|
Subiectul mesajului: Credit bancar pentru avocati Scris: 16 Mai 2006, 22:13 |
|
Membru din: 16 Dec 2004, 13:00 Mesaje: 150 Localitate: mun. Bucuresti
|
|
Ati reusit sa obtineti recent credite bancare pentru liber-profesionisti? Vreau sa iau o suma mai consistenta (vreo 40.000 E) fie ipotecar, fie pentru nevoi personale, ca sa-mi cumpar un apt. pt. cabinet.
Puteti recomanda vreo banca cu dobanda mai decenta? Eu am reusit sa identific vreo doua, Raiffeisen si Banca Romaneasca. Ultima are chiar conditiile cele mai relaxate (se analizeaza doar venitul solicitantului pe ultimul an de activitate, in baza deciziei de impunere finale si a registrului de venituri / cheltuieli). Raiff are dobanda mai buna, dar analizeaza pe ultimii 2 ani. Bancile mari (BRD, BCR) nu prea se inghesuie sa ne dea credite, au dobanzi cam piperate si intreaba si de membrii familiei, ceea ce nu e avantajos in cazul meu (am copil).
Voi cum si pe unde v-ati descurcat? Exemple concrete n-ar strica (suma imprumutata, durata, rata finala cu toate comisioanele / politele incluse).
|
|
| Sus |
|
 |
|
teodora29
|
Subiectul mesajului: Scris: 17 Mai 2006, 14:11 |
|
|
|
|
Si pe mine m-ar interesa , deci, va rog , si eu dati-ne ceva date daca stiti.
:floare:
|
|
| Sus |
|
 |
|
indian
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Mai 2006, 22:28 |
|
| Membru senior |
 |
 |
Membru din: 21 Mai 2005, 13:00 Mesaje: 507 Localitate: mun. Bucuresti
|
|
Eu am incercat sa fac un astfel de credit dar m-am lasat pagubas.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ATX2003
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Mai 2006, 21:04 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
nu am umblat pe la banci dar iti spun sigur ca ING da credit pana la 15.ooo euro pt nevoi personale cu ipoteca pe un imobil si trebuie sa-ti faci un card la ei, iar alpha bank parca 10.000 euro tot pentru nevoi personale.poate te ajuta poate ca nu e convenabil pt tine asa, asta tu decizi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: zbuciumel, chimera, P4tr4tzel, ancadoicin, anam, Leon Carmen, corina, 108 utilizatori neinregistrati
|
|