|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/150 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
alice
|
Subiectul mesajului: conttract de asociere si cesiune parti Scris: 05 Mar 2010, 13:01 |
|
| Curios |
 |
|
|
buna ziua,
am rugamintea de a-mi comunica care sunt penalitatile in cazul unui contract de asociere in participatiune( intre 2 pers juridice romane) in cazul in care acesta se inregistreaza dupa termenul de 15 zile ?
am o firma in care suntem 2 asociatii cu cote egale de participare la profit si pierdere , in cazul in care unul din ei vrea sa cesioneze celuilalt , iar acesta din urma nu vrea sa cumpere poate vinde unui alt tert care este intersat sa intre ?
va multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
alice
|
Subiectul mesajului: Re: conttract de asociere si cesiune parti Scris: 05 Mar 2010, 13:07 |
|
| Curios |
 |
|
|
ma intereseaza ce penalitati exista ? in cazul in care am depasit termenul de inregistrare , daca exista ....
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, romcos, Silvia, teodora, anam, Cuculis, ionutm, gabi120, 72 utilizatori neinregistrati
|
|