|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/346 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
rxn
|
Subiectul mesajului: contravaloarea lipsei de folosinta Scris: 13 Ian 2006, 13:30 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
Membru din: 22 Aug 2003, 13:00 Mesaje: 66 Localitate: mun. Bucuresti
|
|
Am in proprietate un imobil, in care locuieste un chirias, in legatura cu care instantele romane, in anul 2002, au retinut ca titlul sau locativ a fost prelungit in temeiul OUG nr.40/1999.
In prezent, dupa data de 8.04.2004 - pana la care OUG nr.40/1999 a produs efecte - chiriasul nu mia are titlu locativ, am refuzat sa ii inchei contract de inchiriere, dar nici nu vrea sa paraseasca imobilul. Pe rolul instantelor de judecata se afla cererea mea de evacuare.
Pana cand voi reusi sa-l evacuez, vreau sa fac o alta actiune prin care sa solicit contravaloarea lipsei de folosinta pe perioada 8.04.2004 - prezent.
Intrebarea este care e temeiul juridic al acestei cereri? - mentionez ca nu am incheiat cu el niciodata vreun contract de inchiriere
|
|
| Sus |
|
 |
|
fuji
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Ian 2006, 14:46 |
|
|
|
|
Regula ar fi aceasta : ori de cate ori nu exista o raspundere contractuala, sunt aplicabile regulile raspunderii civile delictuale (raspundere extracontractuala). Temei jr.- art. 998-999C.civ
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: smill, zbuciumel, chimera, P4tr4tzel, ancadoicin, anam, Leon Carmen, 112 utilizatori neinregistrati
|
|