|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/178 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
monna
|
Subiectul mesajului: Contractul de comodat ma va face sa pierd investitia? Scris: 21 Noi 2009, 14:44 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna ziua,
Am locuit intr-un apartament care este al socrului meu dar trebuia sa fie al sotului meu, zic trebuia pentru ca a murit cel care urma sa ne faca actele si promisiunile au fost uitate iar eu si sotul am fost somati sa iesim afara din casa. Sotul meu continua sa locuiasca acolo si sa se lupte cu taica-su pentru drepturile lui. Eu m-am mutat pentru ca s-au facut presiuni si intimidari ca sa ma mut.
Dar, problema mea este ca am bagat foarte multi bani in acel apartament fiind convinsa ca va fi al nostru. Banii au fost ai mei si am documente pentru toata investitia. Apartamentul urmeaza sa fie acum vandut si as vrea sa stiu daca imi pot recupera investitia.
Am avut cu socrul meu contract de comodat.
Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
sansiro
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Noi 2009, 15:13 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Nu pra am inteles. Cine a murit? Socrul? Daca el a murit, atunci se pune prlema succesiunii acestuia. Daca traieste, un contract de comodat nu iti asigura in continuare folosinta, daca a expirat termenul. In ceea ce priveste chetuielile facute, ele ar putea fi recuperate pe calea imbogatirii fara justa cauza, daca au marit valoarea apartamentului. Este important sa se stie ce fel de investitii s-au facut acolo. De asemenea legea da dreptul comodatarului sa isi recupereze cheltuielile cu caracter extraordinar, ugente si necesare.
In locul tau, m-as adresa unui avocat. Cu parere de rau trebuie totusi sa iti spun ca nu trebuia sa angajezi niciun fel de cheltuiala in baza unui simplu contract de comodat.
Succes
Respecte
_________________ pedeapsa pentru bigamie: doua soacre!!
|
|
| Sus |
|
 |
|
monna
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Noi 2009, 18:40 |
|
| Curios |
 |
|
|
Multumesc mult pentru raspuns.
Revin cu detalii: apartamentul a fost cumparat de bunicul sotului pentru sotul meu dar l-a trecut pe numele socrului meu pentru ca sotul meu era plecat din tara, apoi bunicul a murit fara sa apuce sa treaca actele pe numele sotului. Socrul meu profita acum si vrea sa vanda apartamentul. Nu stiu daca reusesc sa ma fac intelesa pentru ca este o mare nebuloasa cu acest apartament, mai ales ca pe toti (bunicul, socrul si sotul) ii cheama la fel. Eu am avut contract de comodat.
Acum apartamentul este luat de tatal sotului si acesta vrea sa-l vanda. Nu ma intereseaza aceasta mostenire si nu ma intereseaza cine o va castiga, pe mine ma doare sufletul ca am fost pacalita. Investitiile se refera la instalatia electrica, instalatia sanitara, izolarea termica si fonica, in fine, cand ne-am mutat acolo era un apartamanet abandonat si intr-o stare avansata de degradare si acum este unul de lux.
Te rog mult, imi poti recomanda un avocat bun?
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: smill, zbuciumel, chimera, P4tr4tzel, ancadoicin, anam, Leon Carmen, 118 utilizatori neinregistrati
|
|