|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/166 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
gabriel70
|
Subiectul mesajului: contractul colectiv de munca Scris: 18 Noi 2005, 15:28 |
|
|
|
|
Buna ziua
Daca cineva din participantii la forum are amabilitatea sa ma lamureasca in problema pe care o supun dezbaterii as fi tare recunoscator.
Dupa cate stiu conform prevederilor Codului Muncii societatile comerciale cu mai mult de 21 angajati sunt obligate sa incheie CCM la nivel de unitate pe care apoi trebuie sa inregistreze la DJPMOS unde are sediul. La intreprinderea la care lucrez are obiectul de activitate prelucrarea lemnului, iar nr de angajati este mai mare de 21 dar inca nu s-a incheiat CCM, vreau sa stiu ce legi trebuie sa consult si daca eventual ma puteti ajuta cu un model de CCM, pentru ca vreau sa initiez incheierea contractului la unitatea la care lucrez.
Cu multumiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Scris: 18 Noi 2005, 16:01 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
Codul muncii
Contractul colectiv de munca unic 2005-2006- ca model;
Legea 130/1996 - privind contractul colectiv de munca
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Scris: 18 Noi 2005, 16:03 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
Am uitat contractul colectiv de munca unic la nivelul ramurii industriei lemnului.
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: smill, zbuciumel, chimera, P4tr4tzel, anam, Leon Carmen, 109 utilizatori neinregistrati
|
|