|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/137 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
lori
|
Subiectul mesajului: contract de vinzare-cumparare Scris: 30 Iul 2010, 12:42 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
va rog daca stiti sa-mi raspundeti, am un teren impreuna cu alti mostenitori undeva la tara, ei vor sa imi vinda mie partea lor. terenul nu are cadastru, se poate face actde vinzare cumparare la notariat valabil fara a avea terenul respectiv cadastru? va multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
razman
|
Subiectul mesajului: Re: contract de vinzare-cumparare Scris: 30 Iul 2010, 13:57 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
NU. Potrivit L. 7/1996 rep. Art. 26 (1) Dreptul de proprietate si celelalte drepturi reale sunt opozabile fata de terti, fara inscrierea in cartea funciara, cand provin din succesiune, accesiune, vanzare silita si uzucapiune. Aceste drepturi se vor inscrie, in prealabil, daca titularul intelege sa dispuna de ele. Vanzarea fiind un act de dispozitie, dreptul trebuie sa fie intabulat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
lori
|
Subiectul mesajului: Re: contract de vinzare-cumparare Scris: 30 Iul 2010, 14:32 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, smill, andr33a_rose, anam, 94 utilizatori neinregistrati
|
|