|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 9 mesaje/457 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
olia26
|
Subiectul mesajului: contract de vanzare-cumparare Scris: 01 Feb 2005, 20:25 |
|
|
|
Ce inseamna ,, obligatia de predare este cherabila si nu portabilann ??Cine m-o fi pus sa ma inscriu la F.R. si unde mai pui ca au trecut 3 ani de cand ma chinui nnsingurann prin hatisul legislatiei..... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
cumintzica
|
Subiectul mesajului: Scris: 01 Feb 2005, 21:02 |
|
|
|
|
Adica se executa la domiciliul debitorului (vinzatorul) care nu "poarta" bunul nicaieri, ci sta bine-mersi acasa, si-l preda...destul de logic.
|
|
| Sus |
|
 |
|
mary2004
|
Subiectul mesajului: Scris: 01 Feb 2005, 21:02 |
|
|
|
|
Adica se executa la locul unde se afla bunul prin urmare merge cumparatorul sa-si ridice bunul cumparat de la locul situarii iar plata e portabila si nu cherabila adica cumparatorul o poarta la locul situarii bunului sau in lipsa la dom.vanzatorului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
gavril
|
Subiectul mesajului: ... Scris: 01 Feb 2005, 21:09 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
olia : LOL
_________________ Vivere est militare!
|
|
| Sus |
|
 |
|
olia26
|
Subiectul mesajului: Scris: 01 Feb 2005, 21:11 |
|
|
|
multumesc 
|
|
| Sus |
|
 |
|
TheFaithfulOne
|
Subiectul mesajului: Pt generalizare ... Scris: 02 Feb 2005, 15:41 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
Membru din: 13 Iul 2004, 13:00 Mesaje: 102 Localitate: mun. Bucuresti
|
|
...pentru generalizare ... obligatiile cherabile se executa la domiciliul debitorului, iar obligatiile portabile la domiciliul creditorului ...
_________________ Nici un ideal nu merita sa te sacrifici pentru el, nimic nu se afla deasupra vietii. - Pascal Bruckner, Tentatia inocentei
|
|
| Sus |
|
 |
|
olia26
|
Subiectul mesajului: Scris: 04 Feb 2005, 22:00 |
|
|
|
|
Draga mea rrroxana,imi pare teribil de rau ca te-am dezamagit...Tu vroiai ceva nnHOTnnsi eu cu micile mele nelamuriri...N-ai vazut ca m-am ratacit????????? :(
|
|
| Sus |
|
 |
|
rrroxana
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Feb 2005, 11:37 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
|
Olia, iarta-ma...nu am vrut sa fiu rautacioasa... :) Aveai la dispozitite forumul de civil...am glumit si eu putin.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 9 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: smill, zbuciumel, P4tr4tzel, Leon Carmen, 123 utilizatori neinregistrati
|
|