|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/67 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
amalia_radu
|
Subiectul mesajului: contract de v-c VS. contract de intretinere Scris: 09 Ian 2012, 15:06 |
|
|
|
|
Buna ziua!
Sunt vaduva, am 70 de ani, 4 copii, si o casa la tara. Va rog sa imi explicati cum sa procedez daca vreau sa las casa unuia dintre copii, care mereu a stat langa mine, m`a ajutat si m-a ingrijit. Cineva m-a sfatuit sa intocmesc un contract de intretinere, prin care copilul va avea obligatia de a ma ajuta, iar in final ii va ramane lui casa.
As vrea ca acest contract sa nu poata fi atacat de catre ceilalti copii. In eventualitatea unui proces, nu vreau ca cel care ma ingrijeste sa piarda casa pe care o merita !
Credeti ca ar fi mai bine sa fac contract de vanzare-cumparare? Va rog daca se poate sa imi explicati, multumesc frumos!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: smill, zbuciumel, P4tr4tzel, Leon Carmen, 121 utilizatori neinregistrati
|
|