|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/165 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
kote_alex
|
Subiectul mesajului: Contract de RETENTIE adaugat la Contractul de Munca Scris: 23 Mar 2011, 14:16 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna ! As vrea sa va adresez o intrebare .
Am semnat anul trecut un contract de retentie in cadrul unei firme de IT , contravaloarea unor cursuri de specializare . In prezent ma pregatesc sa plec , si as dorii sa stiu daca firma ma poate da in judecata , si daca are dreptul si merita sa faca asta pt o suma restanta de plata de 1300 E . Am o adaugare de facut , acest contract este un ACT ADITIONAL la contractul de munca insa din cate stiu eu , contractul de munca se face in 3 exemplare : unul la ei , unul la Camera de Munca unul la mine insa acest ACT ADITIONAL se prezinta in doar un exemplar , eu am semnat doar un act , nu trei , care a ramas la ei . Daca acest act nu este anexat la CAMERA DE MUNCA ce legalitate mai are ???
Va multumesc ! Alex
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: smill, zbuciumel, P4tr4tzel, Leon Carmen, 119 utilizatori neinregistrati
|
|