|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/107 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
garibela
|
Subiectul mesajului: contract de editare Scris: 07 Iun 2006, 12:28 |
|
|
|
|
Daca exista un contract individual de munca inregistrat la ITM si se mai face si un contract de editare cu acelasi angajator, acesta nu are obligatia sa-l inregistreze si la ITM?
Sunt in mijlocul unui proces pentru drepturi salariale neincasate. Am dovezile necesare dar am fost amenintata de catre angajator ca o sa sustina la proces ca sunt falsuri. Pot sa demonstrez incorectitudinea angajatorului si cu ajutorul acestui contract de editare neinregistrat la ITM?
Drepturile salariale aferente contractului de editare le-am primit.
Va multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
maxxim
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Iun 2006, 13:15 |
|
| Membru senior |
 |
|
|
Stai sa inteleg : Ai un cim inregistrat la ITM si un contract de editare.
Ti-ai primit indemnizatia prevazuta de contractul de editare, nu si drepturile salariale in baza cim?
Contractul de editare nu tb inregistrat la ITM si nu are nicio legatura cu dreptul muncii ......
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, rudareanu, smill, zbuciumel, P4tr4tzel, corina, 05111999, 119 utilizatori neinregistrati
|
|