|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/266 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
catinuta
|
Subiectul mesajului: contract cu clauza Scris: 02 Apr 2008, 14:41 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna ziua,
In iulie 2007 am incheiat un contract de munca cu clauza pe 3 ani: daca parasesc locul de munca pana in 2010 sa platesc intre 3000-5000 euro pt cursurile de perfectionare, am facut 2 cursuri pana acum in nr de 25 zile dar din diverse motive vreau sa imi dau demisia. In ce masura poate aceasta clauza sa fie sau nu aplicata? Cum ma poate ea afecat?
Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
alexx77
|
Subiectul mesajului: Scris: 02 Apr 2008, 17:55 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
"Din diverse motive" o sa fii obligata prin instanta sa platesti costul scolarizarii daca iti dai demisia intempestiv sau fara vreo motivare anume...
|
|
| Sus |
|
 |
|
indian
|
Subiectul mesajului: Scris: 04 Apr 2008, 17:45 |
|
| Membru senior |
 |
 |
Membru din: 21 Mai 2005, 13:00 Mesaje: 507 Localitate: mun. Bucuresti
|
|
Cu siguranta ca angajatorul va avea pretentii cel putin pentru a-si recupera cheltuielile de scolarizare (contravaloarea cursurilor), cheltuielile cu personalul care ti-a ocupat temporar postul atat timp cat tu ai fost la cursuri, pierderile datorate faptului ca demisionezi inainte ca el - angajatorul sa fi "profitat" de plusul de valoare pe care l-ai fi adus in continuare societatii, s.a.
Avand in vedere si faptul ca marja este destul de larga de la 3000 la 5000 de euro, te sfatuiesc sa negociezi demisia ta.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, rudareanu, smill, P4tr4tzel, corina, 05111999, 131 utilizatori neinregistrati
|
|