|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/237 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
capitanescu
|
Subiectul mesajului: Contestatie decizie unilaterala modificare contract de munca Scris: 13 Mar 2011, 11:51 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: -unitatea i-a o decizie de modificare unilaterala a contractului individual de munca impotriva a mai multor salariati (30 de exemplu); -o parte din acestia mentionati in decizie (adica 7) contestata decizia de modificare unilaterala a contractului individual de munca in termenul legal de contestatie de 30 de zile; -restul salariatilor la care se aplica decizia de modificare unilaterala a contractului individual de munca nu contesta aceasta decizie (deci restul de 23=30-7); -intrebare: presupunand ca instanta le da castig de cauza celor 7 salariati: in acest caz decizia care devine ilegala ptr cei 7 contestatari, cum se aplica ptr ceilalti de 23 salariati care nu au contestat-o? E ilegala si ptr acestia sau este aplicabila sentinta Tribunalului si ptr acesti 23 de salariati? Adica ce decizie a unitatii darama sentinta Tribunalului: numai ptr cei 7 contestatari sau ptr toti 30?
|
|
| Sus |
|
 |
|
capitanescu
|
Subiectul mesajului: Re: Contestatie decizie unilaterala modificare contract de munca Scris: 13 Mar 2011, 13:22 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Deci ptr cei 23 se v-a aplica decizia de modificare unilaterala a contractului individual de munca, dupa ce v-a trece termenul legal de contestatie de 30 zile?
Dar la cei 7 care au litigiu pe rolul Tribunalului, angajatorul poate lua vreo masura de ex: concediere? Referitor la concediere: -unitatea ma muta unilateral de pe un post (postul X) pe alt post (postul Y). Eu contest decizia unilaterala de a ma muta de pe postul X pe postul Y. Intrebarea: ma poate concedia de pe postul Y daca eu am contestat in instanta aceasta decizie (si unitatea a luat la cunostinta de acest litigiu)?
In decizie se spune: decizia se v-a comunica in 5 zile Intrebarea e: 5 zile lucratoare sau calendaristice? (aceasta nu se specifica in decizie)
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, rudareanu, corina, 05111999, 121 utilizatori neinregistrati
|
|