|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
allien
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Noi 2005, 02:54 |
|
|
|
Incearca si un antivirus bun.
BitDefender sau Zone Alarm .
Eu am al doilea si no problem merge struna.
Cel mai sigur ar fi sa iti salvezi doc pe un dvd/cd si sa ii dai un format disc ca sa il cureti
In acelasi timp daca iei Giant antispyware, care acum de fapt e preluat de Microsoft si e in versiune Beta gratuita, lasa-l sa faca " live" checking, si fara ...........iconite si poze
Las ca stim noi unde bateau intentiile tale cu iconitele alea mai misto. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
kko
|
Subiectul mesajului: Scris: 14 Noi 2005, 00:06 |
|
| Membru senior |
 |
|
serafim scrie: :grin: lasa mai KKO am patit-o si noi...am avut si noi fel de fel de poze deocheate ce musteau a virusi... dar noi nu am spus nimic, nimic... cel mai dur a fost cand accesam superlex...asteptam sa se incarce legea si-mi baga supersex...cata bataie a luat fiul meu...numai el stie...ca toti virusii mi i-a adunat de pe jocuri on-line, culmea cand aveam cel mai mult de lucru ( sau toate lucrarile in curs de listare ) mi se inegrea monitorul sau picau literele din text !!! 
Ete na, unde statea discretia
Era una la dus, dulcica de altfel iar yo n-am putut sa remarc decat ca faianta de la baie era pusa ffff prost, cu rosturi aiurea si de culoare neasortata.... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, rudareanu, zbuciumel, andr33a_rose, anam, Cuculis, corina, 05111999, 112 utilizatori neinregistrati
|
|