|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/1560 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
sesko
|
Subiectul mesajului: conditii de participare concurs admitere in magistratura Scris: 12 Apr 2010, 21:30 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Am si eu o intrebare, poate s-a mai discutat acest aspect, in legatura cu declaratia pe proprie raspundere ca nu a avut intrerupere in activitate la ce se refera? Intre conditiile de participare la examenul de admitere in magistratura nu este prevazuta o asemenea conditie. Din ce inteleg eu Declaratia pe proprie raspundere ca nu ai avut intreruperi in activitate este necesara pentru a confirma faptul ca o anumita perioada in care ai avut functiile cerute de lege nu a fost intrerupta fara a se reflecta aceasta situatie in actele prezentate. Eu am avut o intrerupere de cateva luni, dar cumulat indeplinesc conditia vechimii astfel cum e prevazuta in lege. Poate e cineva care a avut o situatie de acest gen sau un raspuns de la cei de la CSM legat de aceasta situatie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ovidiu
|
Subiectul mesajului: Re: conditii de participare concurs admitere in magistratura Scris: 15 Apr 2010, 11:06 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
sesko scrie: Am si eu o intrebare, poate s-a mai discutat acest aspect, in legatura cu declaratia pe proprie raspundere ca nu a avut intrerupere in activitate la ce se refera? Intre conditiile de participare la examenul de admitere in magistratura nu este prevazuta o asemenea conditie. Din ce inteleg eu Declaratia pe proprie raspundere ca nu ai avut intreruperi in activitate este necesara pentru a confirma faptul ca o anumita perioada in care ai avut functiile cerute de lege nu a fost intrerupta fara a se reflecta aceasta situatie in actele prezentate. Eu am avut o intrerupere de cateva luni, dar cumulat indeplinesc conditia vechimii astfel cum e prevazuta in lege. Poate e cineva care a avut o situatie de acest gen sau un raspuns de la cei de la CSM legat de aceasta situatie. Si mie mi s-ar parea absurd sa-ti ceara 5 ani neintrerupti...
_________________ " Geniul nu este determinat nici de inteligenta si nici de imaginatie. Dragostea, dragostea, dragostea este sufletul geniului."
Wolfgang Amadeus Mozart
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: andrutz, Fifi, ionita mihaela, Silvia, 21LYN, 35 utilizatori neinregistrati
|
|