|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje/574 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
indian
|
Subiectul mesajului: completare obiect de activitate Scris: 23 Iun 2005, 21:43 |
|
| Membru senior |
 |
 |
Membru din: 21 Mai 2005, 13:00 Mesaje: 507 Localitate: mun. Bucuresti
|
|
un SRL intentioneaza sa desfasoare comert cu tigati (sa inchirieze un spatiu la "Europa").
1. Este necesar ca in obiectul de activitate sa fie inscris codul CAEN corespunzator comertului cu tigari sau este suficient daca este inscris codul pt comert cu nealimentare?
2. Imi trebuie vreun aviz special sau declar pur si simplu desfasurarea activitatii respective? (la ORC sau la administratie?)
3. Este nevoie sa am si cod CAEN pt inchiriere ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
ATX2003
|
Subiectul mesajului: Scris: 24 Iun 2005, 08:04 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Pt comercializarea engros a tigarilor ai nevoie in actul constitutiv de cod CAEN 5135 Comert cu ridicata al produselor din tutun, iar pentru vanzarea cu amanuntul ai nevoie de cod CAEN 5211 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun si 5226 Comert cu amanuntul al produselor din tutun.
Cu privire la inchiriere daca iei in chirie tu spatiu pt a-ti desfasura activitatea nu trebuie nici un cod de inchiriere in actul constitutiv, numai daca ai tu spatii si le inchiriezi altor societati comerciale.
|
|
| Sus |
|
 |
|
indian
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Iun 2005, 12:03 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Nu stiu ce alte conditii legale trebuie sa indeplinesc pentru a face comert cu tigari (en gros si cu amanuntul ). Stie cineva?
|
|
| Sus |
|
 |
|
fanna
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Iun 2005, 22:42 |
|
|
|
|
la Finante se platea la un moment dat o autorizatie pentru comercializarea produselor din tutun, si a bauturilor alcoolice.Da mai multe amanunte nu pot sa iti dau, ca nu stiu nici eu .intreaba mai bine la finante.
|
|
| Sus |
|
 |
|
indian
|
Subiectul mesajului: Scris: 01 Iul 2005, 00:04 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Cei de la ORC habar nu au: pe ei ii intereseaza numai existenta in obiectul de activitate a codurilor CAEN corespunzatoare comertului cu tigari.
M-a sfatuit cineva sa merg la Min.Fin. la serviciul Accize.
Va tin la curent, poate vreodata aveti si voi nevoie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 38 utilizatori neinregistrati
|
|