|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje/255 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
erika
|
Subiectul mesajului: cluburi Scris: 27 Sep 2005, 09:34 |
|
|
|
poate cineva sa-mi spuna in ce baza functioneaza cluburile ( ma intereseaza un club de turism montan)? habar n-am ce lege reglementeaza chestia asta
multumesc anticipat
|
|
| Sus |
|
 |
|
roxana_juridic
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Sep 2005, 10:13 |
|
|
|
|
eu as zice ca pe baza legii care reglementeaza infiintarea si functionarea asociatiilor si fundatiilor.
|
|
| Sus |
|
 |
|
erika
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Sep 2005, 12:25 |
|
|
|
|
baiul meu este ca, in baza L. fundatiilor, se pot infiinta organizatii cu scop nepatrimonial. dar un club de turism montan nu aduce bani? de ex: daca organizez o excursie pentru care participantii trebuie sa plateasca o anumita suma de bani (transport, cazare, etc) din care raman si clubului o parte ce ma fac? mai este asociatie cu scop nepatrimonial sau nu? sau incurc eu acuma oalele :) ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
attorneyatlaw
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Sep 2005, 12:28 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
eu as zice pe l31 un srl ca oricare altul, cu obiect de activitate prestare servicii turistice (vezi si autorizatiile necesare)
organizarea de club cu cotizatii membrii si etc cred(s-ar putea sa ma insel) cred ca tine de contabilitate
|
|
| Sus |
|
 |
|
roxana_juridic
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Sep 2005, 13:24 |
|
|
|
|
daca scopul principal avut in vedere la infiintarea clubului e obtinerea de profit prin organizarea de excursii sau prestarea altor servicii, atunci e justificat sa se infiinteze o agentie de turism, nu un club.
cluburile, in general se infiinteaza si functioneaza in baza legislatiei referitoare la asociatii si fundatii. ex> cluburile de fotbal sunt infiintate ca asociatii.
eu cunosc si cazuri de cluburi montane care sunt organizate ca asociatii.
legat de banii care raman din excursie, mai mult ar putea sa va lamureasca cineva care tine contabilitatea pentru asemenea cluburi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
erika
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Sep 2005, 16:02 |
|
|
|
|
k. am inteles care-i situatia. multumesc mult
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 34 utilizatori neinregistrati
|
|