|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/1115 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Cleo
|
Subiectul mesajului: Citatie in calitate de intimat fortat Scris: 13 Oct 2009, 21:04 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna seara!
As dori ajutor intr-o problema.
In decembrie 2007 am fost implicata intr-un accident auto, unde s-a stabilit ca a fost vina mea (neacordare de prioritate) si acum m-am trezit cu o citatie care arata cam asa:
ZG (adica eu), din Bucuresti, adresa...., este chemata in instanta in ziua de....ora..., in calitate de intimat fortat, in proces cu Aliantz Tiriac in calitate de reclamant pt Fond - pretentii.
Cu cel putin 5 zile inainte de termenul stabilit pt judecata, aveti obligatia de a depune INTAMPINARE.
In caz de neprezentare a partilor, judecata se va face in lipsa, daca se solicita in scris acest lucru de catre una dintre parti.
Cererea de chemare in judecata arata asa:
DOMNULE PRESEDINTE,
Subscrisa Aliantz Tiriac cu sediul......formulam prezenta cerere de chemare in judecata impotriva Eureko Asig (fosta Interamerican) cu sediul...., pentru ca, prin hotararea pe care o veti pronunta sa dispuneti obligarea paratei la plata sumei de... . In conf cu dispoz art 54 alin. 2 din legea 136/1995 solicitam citarea in calitate de intervenient fortat a vinovatului de producerea accidentului ZG, domiciliat....
Si la final scrie:
Conform art 242 Cod proc. civ., solicitam judecarea cauzei si in lipsa delegatului societatii noastre.
In primul rand este obligatoriu sa ma prezint? In al doilea rand cum formulez intampinarea? Poate cineva sa-mi dea un model specific cazului meu?
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
kynes
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Oct 2009, 21:59 |
|
| Membru senior |
 |
|
|
Nu e necesar sa te prezinti. Nici sa formulezi intampinare.
Procesul se poarta intre cei doi asiguratori, tu nu vei fi obligata la nimic, asa ca lasa-i sa se judece intre ei...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cleo
|
Subiectul mesajului: Scris: 14 Oct 2009, 17:45 |
|
| Curios |
 |
|
|
:? Sigur...? Ar fi prea frumos...
Mersi
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 16 utilizatori neinregistrati
|
|