|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Quintilian
|
Subiectul mesajului: Scris: 17 Oct 2008, 15:14 |
|
| Curios |
 |
|
|
Sunt nou intrat in lumea celor care se gandesc cu seriozitate la INM. Din acest motiv m-am si inscris pe forum, BUN GASIT TUTUROR!
|
|
| Sus |
|
 |
|
KDCYES
|
Subiectul mesajului: Scris: 18 Oct 2008, 14:53 |
|
| Membru Junior |
 |
|
misa scrie: Bravo. Bine faci. Era pacat sa renunti.Ne mai auzim.Spor la invatat. 
Ce literatura juridica, ce carti folositi legat de pregatirea examenului pentru INM? Ma intereseaza chestii in plus.
|
|
| Sus |
|
 |
|
mimi
|
Subiectul mesajului: Scris: 29 Oct 2008, 19:14 |
|
| Curios |
 |
|
ma pregatesc pt inm 2009. am vazut pe forumu asta, ceva despre o pretestare, cum e cu asta??
se organizeaza ceva, k pana acum nu am auzit, sau e vorba de antrenamentele personale, cu grila si cronometru in fata??
P. S.: elle, de cate ori ai mai incercat pana acum, k eu la anu dau prima data, si as vrea sa stiu cum e... , ms mult
|
|
| Sus |
|
 |
|
oana_dan
|
Subiectul mesajului: Scris: 30 Oct 2008, 13:55 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Exceptand situatia in care stiti ca aveti un psihic imbatabil, in luna octombrie cred ca e prea devreme sa va apucati de invatat. Dupa un astfel de examen e nevoie de o perioada de refacere. Mai bine va apucati mai hotarat undeva prin 15 noiembrie. Parerea mea.
|
|
| Sus |
|
 |
|
elle_cv
|
Subiectul mesajului: Scris: 30 Oct 2008, 14:00 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
mimi scrie: ma pregatesc pt inm 2009. am vazut pe forumu asta, ceva despre o pretestare, cum e cu asta?? se organizeaza ceva, k pana acum nu am auzit, sau e vorba de antrenamentele personale, cu grila si cronometru in fata?? P. S.: elle, de cate ori ai mai incercat pana acum, k eu la anu dau prima data, si as vrea sa stiu cum e... , ms mult
de 3 ori, dar nicioadata nu am luat in serios. Nu conteaza de cate ori dai, nu e relevant.
Poti sa iei si de la primare incercare dar cu conditia sa iti dedici aproape tot timpul, pana in august, invatatului.
Si nu ma refer la tociala zi-noapte, ei si la asta  ....dar mai mult la cum privesti ceea ce inveti.
La fiecare lucru invatat sa te gandesti la un exemplu, la cum sa il legi de alte lucruri pe care le-ai invatat si sa faci multe grile, doar asa iti fixezi materia.
Si iti mai trebuie sa ai si un pic de noroc, s fii in forma maxima in acea zi.
Spor la invatat!
nu te gandi ca mai este mult pana in august, nu e asa. Apuca-te de pe acum
|
|
| Sus |
|
 |
|
| Subiecte similare |
| Subiecte |
Autor |
Răspunsuri |
Vizualizări |
Ultimul mesaj |
 |
|
cine s-a apucat de invatat pt INM?
[ Du-te la pagina: 1, 2, 3, 4, 5 ]
|
elle_cv |
74 |
8523 |
24 Sep 2008, 17:47
giovanni
|
 |
|
Pentru cine se pricepe bine la contracte de inchiriere
|
Kateri |
6 |
376 |
23 Iul 2009, 10:27
serafim
|
 |
|
31 august ... spor la invatat !!!!
|
bibi |
3 |
445 |
03 Iul 2006, 14:00
LexLegis
|
 |
|
Ce nu am invatat noi niciodata si ce sau cum ar fi trebuit
[ Du-te la pagina: 1, 2 ]
|
Firtzy |
19 |
1268 |
01 Aug 2006, 17:23
krisstina
|
 |
|
INM 2009
[ Du-te la pagina: 1, 2, 3, 4, 5 ]
|
cobe_mitroi |
74 |
14528 |
13 Aug 2009, 13:32
gavril
|
| |
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 34 utilizatori neinregistrati
|
|