|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/271 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
garibela
|
Subiectul mesajului: Cheltuieli de judecata - litigiu de munca Scris: 31 Mai 2006, 09:50 |
|
|
|
|
Am inceput acum o luna un proces impotriva angajatorului pentru neplata obligatiilor salariale. La prima citare nu s-a prezentat iar procesul a fost amanat pentru luna iunie 10. Intre timp se pare ca s-a razgandit si ca vrea sa-mi plateasca drepturile salariale. Asta inseamna ca voi renunta la proces. Intrebarea mea este daca pot sa-i mai cer cheltuieli de judecata, pentru ca eu mi-am angajat un avocat care sa ma reprezinte.
Va multumesc!!!
|
|
| Sus |
|
 |
|
ama
|
Subiectul mesajului: Scris: 31 Mai 2006, 15:22 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Ceri instantei sa respinga actiunea ca ramasa fara obiect (arati si dovedesti ca a platit in timpul procesului) si ceri sa-l oblige pe parat la plata cheltuielilor tale de judecata.
|
|
| Sus |
|
 |
|
danutza
|
Subiectul mesajului: Scris: 31 Mai 2006, 15:24 |
|
| Membru activ |
 |
 |
Membru din: 11 Mar 2004, 13:00 Mesaje: 437 Localitate: mun. Bucuresti
|
|
s-ar putea sa te lovesti de art. 275 cod procedura civila care zice asa: "Art. 275. - Paratul care a recunoscut la prima zi de infatisare pretentiile reclamantului nu va putea fi obligat la plata cheltuielilor de judecata, afara numai daca a fost pus in intarziere inainte de chemarea in judecata. "
deci:
1. le primesti daca recunoasterea lui a venit dupa prima zi de infatisare, indiferent daca ai pus sau nu angajatorul in intarziere inainte de chemarea in judecata;
2. le primesti daca, desi a recunoscut pretentiile tale la prima zi de infatisare, l-ai pus in intarzire inainte de chemarea in judecata;
3. nu le primesti daca nu l-ai pus in intarziere, iar el a recunoscut pretentiile tale la prima zi de infatisare;
_________________ parerea mea!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 45 utilizatori neinregistrati
|
|