|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/535 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
coco27
|
Subiectul mesajului: cercetare disciplinara - please help me !!!! Scris: 15 Iul 2008, 09:29 |
|
| Curios |
 |
 |
|
|
Buna, am o intrebare ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cum trebuie sa procedez daca sunt convocata pentru o cercetare disciplinara, in urma pierderii unui obiect primit sub semnatatua pe baza unui proces verbal ?
Am nevoie de ajutor cat mai repede posibil, nu stiu cum sa procedes, nu mi s-a mai intamplat lucrul acesta si nu stiu ce repercusiuni ar putea sa aiba asupra mea aceasta cercetare disciplinara.
Multumesc mult !
|
|
| Sus |
|
 |
|
carmen_miha
|
Subiectul mesajului: Scris: 15 Iul 2008, 12:45 |
|
| Membru nou |
 |
 |
|
|
cel mai important este sa verificati daca convocarea facuta respecta procedurile impuse de legislatie .
in mod normal covocarea trebuie sa contina toate datele privind motivul pentru care s- a dispus cercetarea , data si locul exact al intalnirii cu comisia de cercetare disciplinara si ... bineinteles ca aveti dreptul de a fi reprezentata de un lider al sidicatului sau chiar unul din reprezentantii salariatilor, daca in unitatea dvs nu exista sindicat.
Acest reprezentant al salariatilor ar trebui sa va puna la dispozitie si o copie dupa actele interne ale societatii in care trebuie cuprinse exact sanctiunile pentru fapta ce va este imputabila. de aici incepeti sa va construiti apararea.
succes!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: Leon Carmen, corina, 81 utilizatori neinregistrati
|
|