|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje/406 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
mariyiancu
|
Subiectul mesajului: Ce statut mai are un avocat, radiat din lista baroului ? Scris: 12 Feb 2011, 08:43 |
|
| Curios |
 |
 |
|
|
In ce conditii mai poate reprezenta un avocat un client, daca este radiat din lista avocatilor postata pe sit-ul baroului? Cum aflu din ce data este radiat si de ce? Ce sa ii spun acestui avocat cand ma va "acosta" iar pe tribunalului ? Sunt in dilema.
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Ce statut mai are un avocat, radiat din lista baroului ? Scris: 12 Feb 2011, 14:18 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2006 Localitate: Bucuresti
|
|
nu este in tablou= n-are dreptul sa profeseze=n-are dreptul sa reprezinte pe nimeni in instanta, cu exceptia faptului,daca este jurist,are dreptul in comercial daca are contract cu sociatatea respectiva. si tot asta ai veti spune cand o sa va acosteze...n-aveti dreptul sa profesati d-le avocat!nu sunteti in tablou= nu sunteti avocat.
gasiti si pe site,daca-i sanctionat sau e radiat la cerere...sunt si situatii in care poate fi reinscris in tablou.
|
|
| Sus |
|
 |
|
mariyiancu
|
Subiectul mesajului: Re: Ce statut mai are un avocat, radiat din lista baroului ? Scris: 04 Mar 2011, 17:32 |
|
| Curios |
 |
 |
|
angel scrie: nu este in tablou= n-are dreptul sa profeseze=n-are dreptul sa reprezinte pe nimeni in instanta, cu exceptia faptului,daca este jurist,are dreptul in comercial daca are contract cu sociatatea respectiva. si tot asta ai veti spune cand o sa va acosteze...n-aveti dreptul sa profesati d-le avocat!nu sunteti in tablou= nu sunteti avocat.
gasiti si pe site,daca-i sanctionat sau e radiat la cerere...sunt si situatii in care poate fi reinscris in tablou. Am cerut la barou sa imi spuna daca mai este avocat in functie, si mi s-a raspuns ca e radiat la cerere, dar ca mai poate sa sustina procese incepute inainte de radiere. Am cautat in statut ........................ si nu am gasit aceasta " gaselnita " . O fi adevarat ce mi-au spus colegii ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
baba cloanta
|
Subiectul mesajului: Re: Ce statut mai are un avocat, radiat din lista baroului ? Scris: 09 Mar 2011, 11:46 |
|
| Membru nou |
 |
|
mariyiancu scrie: e radiat la cerere, dar ca mai poate sa sustina procese incepute inainte de radiere. mie mi se pare corect sa termine ce a inceput, sau sa-si paseze dosarele altui avocat inscris in tablou.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: Leon Carmen, corina, 91 utilizatori neinregistrati
|
|