|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/71 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Iulika-0202
|
Subiectul mesajului: Ce se intampla daca nu semnez pentru diminuarea salariului? Scris: 31 Ian 2012, 11:46 |
|
|
|
|
Lucrez la o companie de cativa ani, si de cand m-am angajat pana in prezent ni s-a diminuat salariul de doua ori. De curand am fost anuntati ca ne asteapta o noua diminuare de salariu, pentru care insa nu mai vreau sa semnez!!! Se poate face ceva in situatia de fata? Sunt legale masurile lor? Mentionez ca de fiecare data mi s-a redus salariul cu 10%, reducere ce ar urma sa se aplice si acum. Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cuculis
|
Subiectul mesajului: Re: Ce se intampla daca nu semnez pentru diminuarea salariul Scris: 31 Ian 2012, 12:44 |
|
Membru din: 15 Noi 2011, 10:47 Mesaje: 703 Localitate: BUCURESTI
|
|
Trebuie sa va cititi contractul de munca sa vedeti ce scrie acolo despre aceste reduceri: in ce situatii se pot face si ce temei au
_________________ Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii http://www.indrumari-juridice.eu 0742297538
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: Leon Carmen, corina, 94 utilizatori neinregistrati
|
|