|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/99 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Melinte_Rares
|
Subiectul mesajului: Ce masuri se pot lua impotriva unui agresor? Scris: 04 Ian 2012, 12:54 |
|
|
|
|
Buna ziua! Am o problema cu un cetatean; conflictul a inceput in urma cu cateva luni, cand m-a oprit in trafic, m-a amenintat, m-a injurat, m-a impins de cateva ori, si mi-a pus in vedere sa nu mai ies pe strada, pentru ca in caz contrar imi va aplica o corectie (bineinteles, s-a exprimat in termeni fff duri). De atunci, de fiecare data cand ma vede, nu ezita sa ma loveasca, sa ma scuipe etc. Ultima data eram cu un cumnat, care a asistat la intreaga scena, si a si filmat (fara a fi observat de agresor). Cu martor, si inregistrare, pot lua masuri impotriva acestui golan? Ma poate proteja politia? Am vreo garantie ca il vor potoli, si ca nu inrautatesc lucrurile daca ma prezint la politie, si agresorul afla? Multumesc pentru ajutor! La multi ani!
|
|
| Sus |
|
 |
|
cella
|
Subiectul mesajului: Re: Ce masuri se pot lua impotriva unui agresor? Scris: 11 Ian 2012, 23:14 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
|
plangere la parchet pt savarsirea infr. de amenintare si infr. de loviri si alte violente. daca poti obtine si un certificat medico legal de la iml
_________________ A sti carte nu inseamna a sti intelepciune.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: corina, 104 utilizatori neinregistrati
|
|