|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje/267 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
gabidan
|
Subiectul mesajului: ce fac in caz de accident? Scris: 06 Mai 2009, 07:38 |
|
| Curios |
 |
|
|
Am fost implicat intr-un accident si mi-a fost distrusa masina.Eu sant pagubitul, politia a constatat ca nu sant vinovat dar nu mai am masina si astept de 5 zile ca cei de la asigurari sa faca evaluarea! Ce trebuie sa fac eu?
Cat timp trebuie sa astept?
|
|
| Sus |
|
 |
|
maxxim
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Mai 2009, 12:54 |
|
| Membru senior |
 |
|
|
1. ai luat legatura cu asigurarile?
2. ai dus masina in service dupa ce ai luat legatura cu ei?
|
|
| Sus |
|
 |
|
gabidan
|
Subiectul mesajului: Re: ce fac in caz de accident? Scris: 06 Mai 2009, 15:03 |
|
| Curios |
 |
|
|
Masina vw golf a fost dusa intr-un service si firma de asigurari asteapta devizul. Am inteles ca ar trebui sa cer ca manopera sa se faca la reprezentanta.Ar trebui sa ma incredere in evaluatorul de la asigurari?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ionutz_b
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Iun 2009, 22:03 |
|
| Membru Junior |
 |
Membru din: 20 Iun 2009, 13:00 Mesaje: 57 Localitate: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
|
maxxim
|
Subiectul mesajului: Re: ce fac in caz de accident? Scris: 29 Iun 2009, 08:48 |
|
| Membru senior |
 |
|
gabidan scrie: Masina vw golf a fost dusa intr-un service si firma de asigurari asteapta devizul. Am inteles ca ar trebui sa cer ca manopera sa se faca la reprezentanta.Ar trebui sa ma incredere in evaluatorul de la asigurari?
Inteleg ca auto a fost dus deja la service, si ca inca nu a fost intocmita nota de constatare de catre reprezentantul asiguratorului .... fff rar reprezentantul asiguratorului vine la service ... are pretentia sa vada auto in locurile unde isi desfasoara activitatea , asa ca poti astepta mult si bine sa vina la service ...... nu inteleg partea cu manopera la reprezentanta.......... cat priveste reprezentantul asigurarilor ... deh esti la mana lui! 
_________________ _____________________
"Cata luciditate, atata existenta si deci atata drama."
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, myado, romcos, corina, 102 utilizatori neinregistrati
|
|