|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/227 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
maripe
|
Subiectul mesajului: CCM Scris: 06 Sep 2007, 16:31 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Potrivit CCM pe ramura sanitara , pentru salariatii care se pensioneaza se poate acorda un salariu de baza ....
" Salariatii care se pensioneaza pentru limita de varsta primesc o indemnizatie egala cu cel putin un salariu de baza avut in luna pensionarii.""
Un salariat s-a pensionat anul trecut , a fost incadrat cumul cu pensia si anul acesta si-a dat demisia in luna iulie . La sfarsitul lunii august a facut o cerere de acordare a acestui salariu .
I se poate acorda acest salariu daca nu l-a solicitat la data pensionarii ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Sep 2007, 07:56 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
vezi art. 283 lit. c Codul muncii
acolo ai raspunsul....
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
maripe
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Sep 2007, 09:32 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
M-am uitat in Codul muncii .... deci trebuie sa-i acordam drepturile salariale altfel ne da in judecata.
desi am vazut si litera "e "din CM : fiind vorba de drepturi salariale prevazute de contractul colectiv de munca ....
Multumesc , ti-am dus dorul........................
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, myado, romcos, corina, 82 utilizatori neinregistrati
|
|