|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/254 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
mariussss
|
Subiectul mesajului: cateva intrebari Scris: 24 Mai 2010, 13:53 |
|
| Curios |
 |
|
salutare, in 2007 in iarna am trimis dosarul celor de la cedo pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti pentru retrocedarea unui teren de 4 hectare in constanta..dupa... in tara, instantele judecatoresti mi-au dat dreptate, dar nu m-au pus in posesie........ teoretic eu sunt proprietar pe acel teren, dar practic nu. am trimis dosarul la cedo si in mai putin de o luna am primit raspuns, si numar de dosar, am purtat corespondenta cu grefierul curtii, am trimis toate hartiile necesare. in 30 martie 2010 am primit scrisoare de admisibilitate a cazului.......... acuma avem 3 luni la dispozitie pana define definitiva hotararea, care mai poate suferi mici modificari, si inca 3 luni sa cadem la invoiala. am angajat avocat specializat in cazuri la cedo, si speram ca si cu ajutorul acestuia sa incheiem o intelegere amiabila. terenul meu este unul foarte valoros, expertiza de evaluare mi-a dat 150 euro pe metru. statul roman a motivat ca ei "au propus VERBAL" un schimb cu un alt teren, ceea ce nu este adevarat ( intr-o lume in care ca sa-ti schimbi buletinul te ingroapa in hartii, ei propun verbal  ) au mai motivat ca "pretul unui hectar este de 3 000 euro" desi ei nu aduc nici o expertiza care sa sprijine aceste spuse. intrebarile mele sunt: credeti ca imi va face statul roman vreo oferta? tinand cont ca e vb de mil de euro............ credeti ca statul roman va accepta si va indeplini hotararile cedo ? ( daca se va ajunge la termen ) credeti ca statul roman ma va lua in serios, mai ales ca acuma am si admisibilitate unanima din partea judecatorilor cedo, printre care si domnul Barsan ? multumesc anticipat.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, myado, romcos, corina, 70 utilizatori neinregistrati
|
|