|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje/206 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
airina
|
Subiectul mesajului: Cate contracte de munca pot incheia? Scris: 03 Noi 2009, 12:44 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Buna ziua,
Sper sa vada cineva intrebarea mea si sa-mi raspunda deoarece sunt in criza de timp. Sa va zic si intrebarea.
Daca o persoana are un c i de m 8 ore/zi etc si mai are inca unul cu 1 ora pe zi la alta societate, mai poate incheia inca 1, 2 , 7,9 ? Profesia fiind jurist. Adica la primul loc este angajat 8 ore, salariul mare dar nu are treaba, la locul nr 2 are treaba de 2 ori pe sapt dar cu bani putini, se mai poate si locul 3 de munca? Mentionez ca nu poate renunta la locul 1 de munca deoarece doreste sa faca un credit si i-ar ajuta salariul de acolo. Ce ziceti?
|
|
| Sus |
|
 |
|
demonica
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Noi 2009, 13:07 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Poti sa-ti inregistrezi cate contracte vrei ca nimeni nu le contorizeaza. Important este sa mentionezi pe cm partial unde ai norma de baza. Eu am avut 1 cm 8 ore + 4 cm cu timp partial pt 2-4 ore
|
|
| Sus |
|
 |
|
airina
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Noi 2009, 13:31 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Mersi de raspuns. Eu am vazut in C muncii ca durata saptamanala a timpului de munca nu poate depasi 48 ore si facand un calcul tu depaseai alea 48 :P
|
|
| Sus |
|
 |
|
demonica
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Noi 2009, 14:05 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Toate cm mele au fost inregistrate la ITM, nu a facut nimeni nici o verificare, nu m-a pus nimeni sa dau vreo declaratie cu privire la cate ore lucrez pe sapt.
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Noi 2009, 15:43 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
airina scrie: Mersi de raspuns. Eu am vazut in C muncii ca durata saptamanala a timpului de munca nu poate depasi 48 ore si facand un calcul tu depaseai alea 48 :P
48 de ore la un angajator
vezi din formulare..
rezulta clar..
in rest ce a spus Demonica.. nimeni nu verifica..
cateodata ma distrez si eu.. daca ar fi sa adun lucrez 25 de ore pe zi 
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 30 utilizatori neinregistrati
|
|