| Autor |
Mesaj |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Scris: 12 Aug 2009, 16:17 |
|
|
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
dusterXXX
|
Subiectul mesajului: Scris: 12 Aug 2009, 16:48 |
|
 |
| Membru activ |
 |
|
|
cred că nu suspendarea executării silite ar fi în chestiune, ..., ci suspendarea provizorie a executării sentinţei civile definitive a tribunalului (până la soluţionarea recursului).
din nou zic că demisia fără preaviz era unica modalitate de a ieşi din ecuaţia vechiului angajator. care ieşire se putea evita dacă pe fond nu cerea şi reintegrarea.
greşeala aparţine avocatului, întrucât salariatul a spus-o mai demult că nu mai vrea să presteze la vechiul loc de muncă, ..., dar avocatul a ţinut-o pe-a lui, că aşa ar trebui cerut la fond, ...
|
|
| Sus |
|
 |
|
dana matea
|
Subiectul mesajului: Re: castig cauza fond si recurs Scris: 19 Dec 2009, 17:55 |
|
 |
| Membru nou |
 |
|
|
Buna ziua!As vrea sa stiu cum s-a terminat aceasta problema,daca persoana in cauza si-a recuperat banii,cum a decurs recursul...ma aflu si eu cam in aceeasi situatie si nu prea stiu cum sa fac sa-mi vad banii cat mai repede fara a cere reintegrarea pt ca mi-am gasit altceva mai bun de munca.
|
|
| Sus |
|
 |
|
| Ultimele 30 de mesaje |
|
|
|
| Cine este online |
Utilizatori înregistraţi: Google [Bot] MSN [Bot] Yahoo [Bot]
În total sunt 16 utilizatori conectaţi :: 3 înregistraţi, 0 invizibili şi 13 vizitatori |
| Executari silite |
|
|