|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
dusterXXX
|
Subiectul mesajului: Scris: 12 Aug 2009, 16:48 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
cred că nu suspendarea executării silite ar fi în chestiune, ..., ci suspendarea provizorie a executării sentinţei civile definitive a tribunalului (până la soluţionarea recursului).
din nou zic că demisia fără preaviz era unica modalitate de a ieşi din ecuaţia vechiului angajator. care ieşire se putea evita dacă pe fond nu cerea şi reintegrarea.
greşeala aparţine avocatului, întrucât salariatul a spus-o mai demult că nu mai vrea să presteze la vechiul loc de muncă, ..., dar avocatul a ţinut-o pe-a lui, că aşa ar trebui cerut la fond, ...
|
|
| Sus |
|
 |
|
dana matea
|
Subiectul mesajului: Re: castig cauza fond si recurs Scris: 19 Dec 2009, 17:55 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Buna ziua!As vrea sa stiu cum s-a terminat aceasta problema,daca persoana in cauza si-a recuperat banii,cum a decurs recursul...ma aflu si eu cam in aceeasi situatie si nu prea stiu cum sa fac sa-mi vad banii cat mai repede fara a cere reintegrarea pt ca mi-am gasit altceva mai bun de munca.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: andrutz, Fifi, Silvia, 21LYN, 39 utilizatori neinregistrati
|
|