|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/248 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
NeDY
|
Subiectul mesajului: Carte verde expirata,dar cu asigurare in Romania Scris: 17 Mai 2009, 12:59 |
|
| Curios |
 |
|
|
Am fost oprit de politie in data de 16-05-09 conducand un autoturism cu numere de Italia,a carui carte verde era expirata,dar avea RCA valabil pana in 20-07-09 facut in Romania,la BT Asigurari.Agenti de politie mi-au zis ca este infractiune si ca am sa ma aleg cu dosar penal,dar ramane de vazut pana la sfarsitul anchetei ,ramanand sa verifice daca este posibil sa am asigurare in Romania si cartea verde expirata.(Autoturismul nu era al meu ci inprumutat de la un prieten). Va rog sa imi spuneti ce s-ar putea intampla in cel mai rau caz.
|
|
| Sus |
|
 |
|
observer
|
Subiectul mesajului: Scris: 18 Mai 2009, 15:06 |
|
| Membru senior |
 |
Membru din: 25 Sep 2003, 13:00 Mesaje: 823 Localitate: Hunedoara
|
|
20 de ani la Autostrada Transilvania (nu mai avem canal) .
_________________ Si astfel falimentul tihnit si sanatos
Se scalda-n bogatia din vreme protejata
|
|
| Sus |
|
 |
|
NeDY
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Mai 2009, 17:35 |
|
| Curios |
 |
|
|
M-am ales cu dosar penal.Au zis ca trebuia sa inscrie masina si ca asigurarea era valabila doar pe numere rosii sau dupa ce o inscrie,nu si pe numerele de Italia.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ionutz_b
|
Subiectul mesajului: Scris: 21 Iun 2009, 19:13 |
|
| Membru Junior |
 |
Membru din: 20 Iun 2009, 13:00 Mesaje: 57 Localitate: Bucuresti
|
|
Dosar penal ai pentru ca ai circulat cu masina neinmatriculata. Nu pentru lipsa asigurarii.
Societatile de asigurare din Romania nu sunt autorizate sa asigure RCA auto imnatriculate in alte state. Nu pot incheia RCA decat in vederea inmatricularii. Polita intra in vigoare la data inmatricularii.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, myado, smill, romcos, corina, 78 utilizatori neinregistrati
|
|