|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
robin_hood_2
|
Subiectul mesajului: Re: Calitate procesuala activa Scris: 27 Aug 2006, 13:57 |
|
|
|
Norocel scrie: X cere pe calea actiunii oblice iesirea din indivziune a lui Y, cu motivarea ca a incheiat cu acesta un antecontract de vanzare cumparare pentru terenul aflat in indiviziune.Prin aceeasi actiune cere si sa se pronunte o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act autentic de vanzare cumparare pentru parcela de teren atribuita lui Y cu ocazia iesirii din indiviziune. Ce ziceti, are sau nu X calitate procesuala activa ?
...in prima mea postare am luat in considerare ipoteza intregului teren vandut, iar in urmatoarele, am considerat ca e vb de "terenul" corespunzator cotei-parti, asa cum ar urma el sa arate dupa partaj, ca nu stiu de ce am inteles ca ai facut o rectificare in acest sens.
...oricum ar fi, eu zic ca omun n-are calitate procesuala activa pt.AO, indiferent ce-a cerut prin ea, din motivele...pe care le-am mai zis..
...hai ca iar am chef de vb, plec si eu... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, smill, romcos, corina, 88 utilizatori neinregistrati
|
|