Avocatura
PENTRU AVOCATI:
construieste-ti afacerea
HOME
STIRI
ANALIZA INTERVIU SFATUL EXPERTULUI
LEGISLATIE
FORUM AVOCATI CONTACT

Autentificare

TRIMITE INTREBAREA TA

Autor Mesaj
12 Feb 2012, 22:34
Datele de contact sunt accesibile doar avocatilor inregistrati!
Vrei sa te inregistrezi ca avocat?

Salut ,sunt un baiat intreg din fericire, am un proces cu 3 indivizi periculosi, sa va povestesc cele ce mi sa intamplat. Aflanduma intr-o seara intrun bar de haiduci la tara , acesiti trei primitivi ma au distrus ma au bagat in spital, am 50 de zile ingrijiri mi au rupt capul, acum au trecut 1 si3 luni dosarul e ramas tot in mocirla la tara acolo e tinut de rate porci ce o fi pe acolo , finalmente am primit un raspuns de la parchetul suprem ca am ajuns acolo acesta scriindumi ca sau trimis actele tot la tara la tribunalul de zona , acum intrebari. daca dosarul e la pol ce se intampla daca certificatul a ajuns si la judecator ? Cat mai dureaza bancul asta ca ma am saturat ?
Noroc ca nu mai stau prin mocirla sunt in Europa dar imi iubesc tara pacat ca e populata de oameni rai. Daca la proces merge decat avocatul meu e vreo problema?
Sincer sa fiu ma tem nu vreau sa mai ma cobor la mintea lor nu vreau sa ii mai ii zaresc . datimi si mie ceva indicati va multumesc cu resect.

13 Feb 2012, 12:51

Daca aveti un avocat nu este nevoie sa mai mergeti si dumneavoastra. Daca s-a terminat cerctarea penala si s-a trimis dosarul in instanta ( la tribu nalul dupa cum ati spus dumneavoastra) trebuie sa il intrebati pe avocatul dumneavoastra cand aveti termen.

Cuculis I. Sanda 

RASPUNDE
 [ 2 mesaje/63 afisari ] 

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2010 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011