|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
croc
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Sep 2005, 16:47 |
|
Membru din: 25 Apr 2004, 13:00 Mesaje: 1907 Localitate: mun. Bucuresti
|
da, peisaj frumos, soare, valea Prahovei e superba, si o mare  lipsa de procedura pentru care am stat pana la sfarsitul sedintei ca nu am apucat sa vad dosarul inainte si nu a vrut sa mi-l dea la bara :(
si am piedut si ingerashul 
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Scris: 18 Sep 2005, 14:18 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Ati observat in ultimul timp ce reclama i se face lui Bota la OTV? Culmea ca adunarile sunt prezentate ca fiind "Congresul UNBR" !
|
|
| Sus |
|
 |
|
MihaiC
|
Subiectul mesajului: Jurist/Jurisconsult Scris: 19 Sep 2005, 09:25 |
|
|
|
|
As vrea si opiniile voastre.
Conform COR (Clasificarea Ocupatiilor din Romania) pe aceasi pagina se afla in aceleasi conditii (studii superioare de specialitate) profesiile de Jurist si Jurisconsult. Care este diferenta din punctul de vedere al vechimii relativ la admiterea in Barou cu scutire de examen pentru vechime in profesie? Nici nu ma gandesc sa astept atat dar am aceasta nedumerire.
|
|
| Sus |
|
 |
|
croc
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Sep 2005, 09:28 |
|
Membru din: 25 Apr 2004, 13:00 Mesaje: 1907 Localitate: mun. Bucuresti
|
nu cred ca este o diferenta din acest punct de vedere;
este o diferenta si o gasesti in decretul din care reglementa profesia de jurist, dar nu cred ca are vreo importanta raportat la admiterea in barou.
de ce 10 ani cu scutire de examen si nu 5 ani, cu examen, dar ca avocat definitiv 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, 63 utilizatori neinregistrati
|
|