|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2008, 10:28 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
SOCIETATEA ESTE DIZOLVATA SI RADIATA
NU MAI EXISTA
CE ESTE ASA DE GREU DE PRICEPUT????
PS
faza cu taxele a fost chiar haioasa... adminul este cetatean italian...
trebuia sa citesti si primul mesaj.... atent
pa
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
mariuss
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2008, 11:09 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
In Buletinul Curtilor de Apel nr. 2/2007 gasesti pe larg subiecte referitoare la:
-Procedura insolventei. Atragerea raspunderii patrimoniale a membrilor organelor de conducere, in temeiul art. 137 lit. c) si d) din Legea nr. 64/1995 republicata.
- Calitatea procesuala activa in cererile avand ca obiect angajarea raspunderii membrilor organelor de conducere sau de supraveghere, in conditiile reglementate de art. 138 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, in situatia procedurilor deschise sub imperiul Legii nr. 64/1995
27. Deschiderea procedurii insolventei. Verificarea conditiilor de admisibilitate
28. Actiune in atragerea raspunderii patrimoniale promovata ulterior pronuntarii hotararii de inchidere a procedurii falimentului. Inadmisibiliate
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2008, 11:19 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
Marius zau ca ma exasperezi....
tu nu citesti ce scriu eu... ori nu pricepi....
in speta de fata.. nu se mai pune problema de procedura insolventei... de numire de lichidator... etc...de tragerea la raspundere a adminului...
FIRMA ESTE RADIATA DE ORC... nu mai exista...
si lasa tu buletinul curtilor de apel
nu mai avem legea 65 deci nu ma intereseaza....
si ami bine vezi iar ce ai scris...
Actiune in atragerea raspunderii patrimoniale promovata ulterior pronuntarii hotararii de inchidere a procedurii falimentului. Inadmisibiliate
IO ASTA INCERC SA STRIG DE CATEVA ZILE DAR NU OBSERVI
IN SPETA NOASTRA FIRMA ESTE RADIATA... NU MAI EXISTA... E INADMISIBIL SA TRAGI LA RASPUNDERE ADMINUL....
CAPISCI????
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
mariusms
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2008, 12:05 |
|
| Membru de baza |
 |
|
Kinga, te rog să faci precizarea ss, că văd că se confundă cu ms.
Acum, văzând că şi eu am răspuns în grabă şi nu am fost atent la detalii, vin cu o precizare:
Am spus că plângerea penală este oportună, dar trebuie îndeplinite mai multe condiţii, impuse de Art. 277 (Neexecutarea unei hotărâri judecătoreşti definitive privind plata salariilor în termen de 15 zile de la data cererii de executare adresate angajatorului de către partea interesată constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă).
1)La data cererii trebuie să fi existat angajatorul.
2)Cererea să aibă ca obiect plata drepturilor salariale, cuprinse în dispozitivul unei hotărâri judecătoreşti.
3)Este o plângere prealabilă, deci trebuie făcută în termenul de 2 luni.
Mariusmmmmmmmmmssssssssssssssss 
|
|
| Sus |
|
 |
|
nicusor2006
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2008, 12:46 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
De fapt eu ar trebui sa multumesc tuturor. Mi-ati trasat cateva subiecte la care trebuie sa reflectez mai serios decat m-as fi gandit. Dar pentru aceste lucruri sunt destinate finalurile de sapatmana, nu-i asa?
Mersi mult.
N.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, 55 utilizatori neinregistrati
|
|