Avocatura
PENTRU AVOCATI:
construieste-ti afacerea
HOME
STIRI
ANALIZA INTERVIU SFATUL EXPERTULUI
LEGISLATIE
FORUM AVOCATI CONTACT

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje/1961 afisari ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: AVOCAT sau MERCENAR?Unde se termina deontologia unui avocat?
MesajScris: 28 Mar 2007, 11:18
In noiembrie 2005 am deschis procedura de divort si nici pana la acest moment acest proces nu s-a finalizat. :?: :?: :?: :!: :!: :!:

De cand a primit citatia, pentru mine a inceput un calvar de neimaginat. Am primit cele mai crunte si crude amenintari, lovituri criminale cu pumnii in cap si picioarele in burta, mi s-au facut inscenari demne de orice dispret si s-a mintit, atat "acasa", cat si la judecatorie cat pentru 10 vieti de om normal. :evil:

Dupa un tratament animalic, :evil: tatal copilului m-a convins, spunandu-mi ca nu ma gandesc la binele copilului si ca nu este o cale civilizata, ca vreau sa spal rufele la judecatorie. Am convenit sa depun un al doilea dosar in care vom fi de acord cu divortul, existand o hotarare fara motivare sub aspectul culpei, iar in ceea ce-l priveste pe copil oricum legea mi-l va incredinta mie, expunandu-mi o sumedenie de argumente reale si vom stabili o teza subsidiara prin care va avea o plaja larga de vizitare a copilului. Am acceptat aceasta varianta pentru ca un om normal ar fi apreciat ce am facut eu pentru copil (m-am ocupat de sanatate, de scoala, de activitati extrascolare, de programul de recreere, de absolut totul ce tine de educatie si de cresterea unui copil), ca nu o sa treaca copilul prin scene oribile si nu am avut de gand nici-o clipa sa-l despart pe copil de tata. Neavand incredere in tatal copilului pentru a lua aceasta decizie, am reusit sa stabilesc o intalnire intre noi doi si avocatii care ne reprezinta. Tot ceea ce am povestit mai sus s-a discutat in patru si s-a convenit sa procedam cum este mai bine pentru copil.
M-a luat pe sus de la serviciu pentru a merge la notar sa semnez retragerea primului dosar. Avocata lui a fost prezenta permanent si chiar a insistat din nou cu ideea ca "facem ce este mai bine pentru copil, pentru a nu fi marcat mai tarziu";. :mrgreen:

Cum am intrat in posesia certificatului de casatorie am depus imediat cel de-al doilea dosar. Se intampla in februarie 2006.

In cel de-al doilea dosar eu am respectat totul conform intelegerii, iar el mi-a infipt cutitul pe la spate miseleste. :skul: A depus o "reconventionala", in care a spus tot felul de minciuni, iar aceste minciuni au abundat din plin in tot acest proces. O mare parte din ele le-am putut demonstra ca sunt minciuni, o parte se pot deduce prin corelatii logice, iar restul sunt ceva de genul "cuvantul meu impotriva cuvantului lui".

Mai mult, pe parcursul celui de-al doilea proces, avocata lui m-a acuzat ca sunt "dezechilibrata" pentru ca am retras un dosar dupa care am depus un altul imediat. :mrgreen: Tot la cel de-al doilea proces am aflat ca la notar am semnat retragerea primului dosar pe motiv ca nu facusem afirmatii adevarate (recunosc este prostia mea "prostia si domnia se platesc"). :evil: :evil: :evil:

Fiul nostru implineste 10 ani anul acesta, pe 15 mai. Cu toate acestea a insistat, depunand chiar si un Memoriu catre Curtea Constitutionala, ca minorul sa fie audiat. Audierea copilului a avut loc in luna februarie 2007.
Pentru a-l determina pe copil sa spuna "vreau sa raman cu tata" s-a folosit de cele iresponsabile metode:

- Dupa ce a doua ancheta sociala s-a incheia "sfarsitul lui octombrie 2006- (asta a fost dorinta "tatalui iubitor" care nu a contenit sa-mi faca viata un calvar), i-a intors spatele propiului copil mai bine de trei saptamani, pe motiv ca nu a spus doamnei de la ancheta ceea ce a dorit el.
- Dupa ce i-a dat aceasta lectie copilului, a urmat o campanie de denigrare agresiva a mea, a tuturor celor din prejma mea, inclusiv a prietenilor copilului a caror parinti m-au sustinut continuu in acest monstruos divort. Aceasta campanie a coincis cu luna decembrie cand cadourile si atentiile pentru copil erau peste limita bunului simt.
- La scoala copilul mergea cu o sumedenie de bani dati de catre tata.
- Pe langa denigrari, pe langa multiplele cadouri si cumparari, tatal, in luna ianuarie 2007 si-a cumparat "cea mai desteapta masina" un Dodge Caliber ( asa i-a transmis copilului care se lauda la scoala; incepuse sa imprumute din parvenismul si snobismul "tatalui iubitor"). Astfel, i-a impus copilului un program zilnic, sunandu-l la ora 19.00-19.30 cand ajungea "acasa"sa coboare in fata blocului pentru a se plimba cu masina (iresponsabilitatea tatalui netinand seama daca copilul si-a teminat temele sau nu, teme efectuate in exclusivitate cu ajutorul meu), apoi se opreau si se opresc la un bar unde fiul nostru consuma cartofi prajiti, pizza, racoritoare acidulate, chiar si coca-cola chiar daca medicii au tras semnalul de alarma in ceea ce priveste supraponderalitatea copilului, tatal ignorand cu desavarsire totul, atat timp cat totul se desfasura conform planului stabilit de catre avocata lui.

Consecintele ale acestor comportamente negative asupra copilului, nu au incetat sa apara:
- performantele scolare au scazut foarte mult (din elevul de numai FB a devenit elevul de B si chiar S)
- la cursurile de limba engleza si la baschet refuza sa mai mearga;
- se izolase si se instrainase foarte mult fata de colegi, prieteni, fata de care avea si comportamente violente. Era un copil "foarte ocupat"care nu mai avea timp sa-si mai intalneasca prietenii.
- In mama lui nu mai avea si nu mai are incredere.

Coroborand toate actiunile si comportamentele de "acasa"ale tatalui, cu toate atitudinile, hartiile depuse la judecatorie si comportamentele din timpul proceselor, sunt convinsa ca aceasta avocata a pus la cale toate aceste strategii murdare, toate aceste abuzuri domestice si toate minciunile regizate.
S-a profitat de toate amanarile posibile, de la absentarea martorilor cat s-a putut de mult, pana la "imbolnavirea" avocatei in doua randuri. :mrgreen:

Ce inseamna a fi un avocat bun? Ce inseamna codul deontologic al avocatilor? Unde incepe si unde se termina moralitatea, bunul simt si notiunea de a fi avocat? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Cinste avocatilor care SPECULEAZA orice aspect, care folosesc o lege in favoarea lor! Cinste lor! :aplauze: :aplauze: :aplauze: Dar cum pot unii avocati sa incerce a castiga un proces numai cu minciuni si mincinosi, numai cu inscenari? :skul: :skul: :skul: Acestia sunt AVOCATI sau MERCENARI?
Va rog mult, am o problema de principiu pe care nu o inteleg! :!: :!: :!:

Minorul a fost audiat numai in prezenta judecatoarei. Am consultat 3 avocati cu privire la acest aspect si toti mi-au raspuns acelasi lucru, ca numai in prezenta judecatoarei se audiaza un minor. Cei de la Protectia Copilului unde am depus o sesizare, mi-au raspuns ca exista obligativitatea legala ca un minor, mai ales la varsta copilului meu sa fie audiat in prezenta unui psiholog.
Care este realitatea? :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Raportează acest mesaj
Sus

Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: AVOCAT sau MERCENAR?Unde se termina deontologia unui avo
MesajScris: 28 Mar 2007, 16:59
Membru de baza
Membru de baza

Alexyssanca scrie:
I

Ce inseamna a fi un avocat bun? Ce inseamna codul deontologic al avocatilor? Unde incepe si unde se termina moralitatea, bunul simt si notiunea de a fi avocat? :?: :?: :?: :?: :?: :?:

raspunsul e simplu: banii. de la bani incepe si la bani se termina moralitatea majoritatii avocatilor.

Succes in proces !

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: AVOCAT sau MERCENAR?Unde se termina deontologia unui avo
MesajScris: 29 Mar 2007, 08:43
Membru activ
Membru activ

Gavril scrie:
Alexyssanca scrie:
I

raspunsul e simplu: banii. de la bani incepe si la bani se termina moralitatea majoritatii avocatilor.

Succes in proces !

e nu ma innebuni gavrile...inseamna ca majoritatea avocatilor sunt lipsiti de moralitate?...pe ce ai vrea sa munceasca?...pe vorbe frumoase si multumiri?...apropo, tu pt ce muncesti? doar ca sa ai motiv sa te trezesti dimineata?...

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 29 Mar 2007, 11:21
Membru activ
Membru activ

E clar ca avocatul sotului s-a folosit de toate tertipurile pentru a inclina balanta in favoarea sa si a castiga procesul. Dar nu dispera, intradevar unii avocati gandesc numai pentru bani, munca lor nu prea este facuta din suflet, adica sa se gandeasca si la suferinta adversarului (cazul de fata). Un judecator limpede la cap, judecand cauza in aprofunzime, poate da o solutie favorabila pentru tine. Referitor la audierea copilului, asta e procedura, nu te poti opune, ceea ce spune copilul judecatorului se consemneaza, doleanta sa urmand a fi regasita in solutia data de instanta.

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 29 Mar 2007, 11:24
Membru de baza
Membru de baza

ce ai fanfane ? te-ai simtit in categoria indicata de mine ? :grin:
eu nu am spus ca toti sunt asa.. Am spus despre majoritate.
Oricum ... tu nu m-ai contrazis .. ci ai incercat sa gasesti o justificare. :-D

uite .. te enervezi si pui problema eronat .. cu trezitul de dimineata .. sau sari in extreme .. asa cum ai dat exemplul cu voluntariatul ( munca gratis ).
treaca de la mine ... ca te cunosc .. ca altfel "te mancam" pt. greselile astea :lol:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 29 Mar 2007, 11:58
Membru activ
Membru activ

Gavril scrie:
ce ai fanfane ? te-ai simtit in categoria indicata de mine ? :grin:
eu nu am spus ca toti sunt asa.. Am spus despre majoritate.
Oricum ... tu nu m-ai contrazis .. ci ai incercat sa gasesti o justificare. :-D

uite .. te enervezi si pui problema eronat .. cu trezitul de dimineata .. sau sari in extreme .. asa cum ai dat exemplul cu voluntariatul ( munca gratis ).
treaca de la mine ... ca te cunosc .. ca altfel "te mancam" pt. greselile astea :lol:

pai despre majoritate vorbeam si eu, daca citesti mai bine raspunsul meu...justificare?...nu am incercat s-o gasesc pt ca nu fac parte din categoria indicata de tine...care, fie vorba intre noi, e minoritara...si te inseli, nu ma enervez...parca spuneai ca ma cunosti, ar fi trebuit sa stii asta...cu (ne)enervatul :grin: ...iti dau voie sa "ma mananci" pt orice greseala :-P

hai, gata ca dam in extreme, nu?....si fii la curent cu schimbarile legislative :-P ...spor la studiu... :lol:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 29 Mar 2007, 16:22
Membru de baza
Membru de baza

fanfanlatulipe scrie:
[

hai, gata ca dam in extreme, nu?....si fii la curent cu schimbarile legislative :-P ...spor la studiu... :lol:

m-ai atins subtil aici ! :-D

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 29 Mar 2007, 23:15
Fanfane, aceeasi impresie mi-ai creat-o si mie. Are dreptate Gavril, parca ai gasi o justificare pentru acest gen de avocati?! :-?

Sunt de acord cu ideea ca nu te prezinti la proces pentru "vorbe frumoase si multumiri". Esti avocat :? si trebuie sa ai sabia ascutita, nu?

Dar, de la a fi avocat, pana a te transforma in mercenar doar pentru..."a avea motiv sa te trezesti dimineata?..." este o mare diferenta! Intrebarea mea este, daca un avocat :evil: procedeaza la acest mod, cum mai poate sa adoarma pentru a... se trezi dimineata...om :bye: ?

Pana la acest proces de divort nu am avut tangenta directa cu judecatoria si cu salile de judecata. Numai cand ajungi sa te lovesti direct de toata "mizeria" proceselor, realizezi cat de departe de civilizatie suntem! :(
Daca pentru un simplu divort, care putea fi extrem de civilizat si simplu si care, datorita unui "mercenar de avocat (femeie)" - simt nevoia sa fac aceasta remarca - s-a transformat intr-un circ (varianta fericita, pentru ca putea sa aiba si un alt fel de final, mult mai dramatic), se accepta direct sau indirect minciuni si mincinosi, inscenari si nesfarsite amanari, mi-e groaza sa ma gandesc ce efect au aceste "manevre" deontologice :? in situatii mult mai grave sau in situatii "cu mare greutate" :mrgreen: !!!!! :( :( :(

Fanfane, serios, poti sa-mi faci si mie o descriere a unui avocat bun ? Iti trimit anticipat mii de multumiri! :razz:

Raportează acest mesaj
Sus

Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 30 Mar 2007, 09:05
Membru senior
Membru senior

Alexissanca, esti o doamna instruita, se vede dupa cum scrii.
Pacat de cele ce ti se intampla.
Sfatul meu este sa nu te mai enervezi in plus si cu discutiile de pe forum.
Aici apar uneori discutii care tin saptamani in sir, soldate cu acelasi ridicat din umeri.
Asa e viata, draga mea.
Cu oameni mai onesti, cu altii mai putin.
Avocatii : o categorie extrem de blamata, stim, recunoastem.
Si a judecatorilor este asemenea si, daca ai timp sa asculti gura lumii, si a procurorilor, si a notarilor.
Poate consilierii juridici sa fi scapat, din toata breasla jurisitilor.
Fii inteleapta si nu te mai enerva in plus si cu forumul.
Ti se intampla lucruri grave, sint unii oameni care iti inteleg amarul si disperarea.
Sint unul dintre ei.
Si sint avocat.
Lupta-te pentru copilul tau strangand din dinti si infrange-i cu propriile lor arme.
Fii demna si curajoasa si vei castiga.
Nu te lasa intimidata, nu te lamenta : pierzi energie pretioasa pentru un razboi care se arata a fi pe viata si pe moarte.
Eu iti doresc numai bine!

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 30 Mar 2007, 12:01
Membru activ
Membru activ

Impresionant. Numai ca eu nu ma iau dupa vorbe. Daca a facut reconventzionala, o avea si el motivele lui. Poate ca da, poate ca nu.
Degeaba va luatzi de razboinicul fanfanla....

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 30 Mar 2007, 13:27
Leustean, multumesc din suflet pentru aprecieri! :) :) :)

Nu am scris pe acest forum din dorinta de a primi pansamente pentru ranile create de acest proces ci, din dorinta de ma face sa inteleg cum pot unii avocati sa calce totul in picioare numai pentru bani?! Daca un medic este corupt, daca un functionar public ia mita etc, acestia pot fi criticati si mai ales nominalizati cu usurinta. Dar un avocat corupt? Au acesti mercenari "libertatea" de a se juca oricum cu vietile oamenilor? Se poate "pune punctul pe i " undeva astfel incat sa aiba ecou si sa li se franeze oarecum aceste tendinte?

Un alt motiv este acela de a auzi opiniile acestor gen de avocati.(bineanteles, citind printre randuri) :lol:

D-l Samurai, este departe de mine gandul de a impresiona pe cineva!
Sunt de acord cu tine ca nu poti crede in simple vorbe! Poate veni oricine sa posteze pe acest forum orice poveste imaginara. De acord cu tine! :floare:

Dar, luand-o invers, daca ceea ce am povestit si ceea ce a savarsit aceasta avocata este adevarat, ce poti spune? :?
Mi-as dori sa poti studia acest dosar, sa observi minciuni vizibile, minciuni in care te incurci singur, spunand intr-o declaratie a unui martor ceva (de departe observandu-se ca tu ca si avocat l-ai instruit pe martor ce sa minta), iar in concluziile scrise tot de tine ca si avocat, pentru a impresiona, mentionezi alceva. Si multe, multe altele... M-as intinde mult prea mult cu amanunte care...pana la urma pot fi fabulatii, nu? :mrgreen:

Imagineaza-ti ca nu a avut "motivele lui" pentru a scrie aceasta reconventionala, doar motivul de a se razbuna ca astfel, cu deschiderea procedurii de divort, i-am sfaramat o imagine cu truda lustruita.
In plus, copilul il deranjeaza tare mult in activitatea pe care o desfasoara (este patronul unei firme), iar un om normal "ar fi plecat capul in fata mea" pentru ceea ce am facut si fac pentru copilul nostru dar...razbunarea dulce razbunare... :evil:

Imi sustin cu fermitate ideea ca suntem prea departe, mult prea departe de civilizatie, iar banul ne invadeaza cu inversunare creierul si sufletul, atrofiindu-ne toate simturile unui om normal!!! :( :( :(

Raportează acest mesaj
Sus

Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 30 Mar 2007, 15:12
Membru de baza
Membru de baza

Alexyssanca scrie:
Fanfane, serios, poti sa-mi faci si mie o descriere a unui avocat bun ? Iti trimit anticipat mii de multumiri! :razz:

Iti spun eu. Avocata sotului tau este un avocat bun.
Si-ti spun cu toata responsabilitatea.

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 30 Mar 2007, 17:41
Jojo, pe ce te bazezi cand faci aceasta afirmatie?

In spatele intrebarii mele sta doar curiozitatea, nimic altceva.

Raportează acest mesaj
Sus

Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 30 Mar 2007, 18:10
Membru de baza
Membru de baza

Pe povestile Alexyssancai.
Nu ce crede ea si ce vrea sa credem noi, ci pe ce am extras eu din poveste.

Ma intelegi?

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 30 Mar 2007, 19:40
:grin: ... got it!

Raportează acest mesaj
Sus

Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2

Subiecte similare
 Subiecte   Autor   Răspunsuri   Vizualizări   Ultimul mesaj 
Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Rolul unui avocat.

[ Du-te la paginaDu-te la pagina: 1, 2, 3 ]

bfun

41

3089

19 Aug 2011, 22:36

bfun Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. avocat administrator

viorex

3

278

22 Feb 2005, 12:53

viorex Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Unde aveti chef sa plecati in vacanta?

[ Du-te la paginaDu-te la pagina: 1, 2 ]

denominatus

21

692

21 Iul 2006, 17:22

Ovidiu Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Cum pot afla situatia unui dosar?

Almira

1

505

22 Noi 2004, 16:50

minodora Vezi ultimul mesaj

Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
  • alegi un avocat
  • te intalnesti cu un avocat
  • semnezi cu un avocat
  • Cauta un avocat
    Dupa numele avocatului:
    Dupa numele societatii:
    DOCUMENTE UTILE
    Cunoaste-ti problema
    Penal
    Civil
    Comercial
    Proprietate Intelectuala
    Contencios administrativ si fiscal
    Litigii de munca
    Minori si familie
    Asigurari sociale
    Faliment - procedura insolventei
    Drept maritim si fluvial
    CEDO
    Vorbeste cu altii!
    Ultimele 50 de mesaje

divort comun acord - Scris de lory30 in Familiei la 24 May, 00:24
    cauze civile - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 23 May, 20:06
    Masuratori gresite. Nu pot vinde terenul. - Scris de Vizitator in Civil la 23 May, 17:21
    Fostul sot nu permite accesul evaluatorului - Scris de Biancaa in Familiei la 23 May, 17:16
    Vanzarea unui apartament cu clauze viagere - Scris de Vizitator in Civil la 23 May, 17:14
    Cum pot lasa averea mea unui strain? - Scris de Vizitator in Succesiuni la 23 May, 16:56
    Am castigat procesul. Cum scap de poprire? - Scris de IorgulescuV in Civil la 23 May, 16:54
    Pot primi somaj la terminarea facultatii, daca am mai lucrat - Scris de studentul in Muncii la 23 May, 16:51
    Somatie pentru credit de 1800 ron - Scris de Ildi in Consulta un avocat la 23 May, 16:49
    Pensie de urmas vs. jov de weekend - Scris de C_A_Coltuc in Muncii la 23 May, 16:15
    Semnatura Legalizata - Scris de rol in Practica notariala la 23 May, 16:07
    pensie alimentara - Scris de C_A_Coltuc in Familiei la 23 May, 16:01
    ar - Scris de adrian_cosmin in Consulta un avocat la 23 May, 11:41
    scoaterea la licitatie a unui apartament - Scris de Cuculis in Executare silita la 23 May, 11:00
    lipsa gestiune - Scris de Cuculis in Consulta un avocat la 23 May, 10:56
    testament necitit - Scris de Cuculis in Consulta un avocat la 23 May, 10:54
    riscuri dupa adjudecarea unui imobil - Scris de marinescu1328 in Executare silita la 23 May, 09:02
    ast - Scris de Leon Carmen in Consulta un avocat la 22 May, 18:36
    LA PLANGERE CONTRAVENTIONALA MI-A DAT IREVOCABILA - Scris de Leon Carmen in Penal la 22 May, 17:05
    testament necitit - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 22 May, 16:08
    pot executa bunurile actualului sot al fostei mele sotii? - Scris de daydreamer in Executare silita la 22 May, 15:38
    Refuzu de ridicare a somatiei ABUZ /SANTAJ ????? - Scris de daydreamer in Executare silita la 22 May, 15:33
    executorii bancari - Scris de daydreamer in Executare silita la 22 May, 15:19
    Recunoastere copil major de catre tatal biologic. - Scris de Leon Carmen in Familiei la 22 May, 13:49
    Cumparatorul masinii vrea o parte din bani inapoi - Scris de Vizitator in Civil la 22 May, 11:11
    Amenda inventata - Scris de Cuculis in Contencios Administrativ la 22 May, 11:02
    bataie in scoala - Scris de Leon Carmen in Penal la 22 May, 11:01
    M-am razgandit dupa succesiune - Scris de Cuculis in Succesiuni la 22 May, 10:59
    plingere catre politia orasului chitila - Scris de Cuculis in Penal la 22 May, 10:55
    custodia definitiva - Scris de Cuculis in Familiei la 22 May, 10:53
    Micsorarea pensiei alimentare - Scris de Vizitator in Familiei la 22 May, 10:51
    Caut avocat pentru recunoasterea unei sentinte din alt stat - Scris de Cuculis in Consulta un avocat la 22 May, 10:33
    Conferinta internationala anuala a UMK - Scris de UMK Iasi in Alte discutii la 22 May, 09:46
    incalcare drepturi - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 22 May, 09:16
    adoptia unui major - Scris de silvisor in Consulta un avocat la 22 May, 01:47
    intrebare - Scris de andr in Consulta un avocat la 21 May, 22:26
    Problema medicala diagnosticata gresit in Grecia - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 21 May, 16:15
    Evacuarea sotului inainte de finalizarea divortului - Scris de C_A_Coltuc in Familiei la 21 May, 14:42
    gestiune - Scris de titusiann in Civil la 21 May, 12:48
    succesiune dupa 6 luni - Scris de Cuculis in Succesiuni la 21 May, 11:05
    Bunurile mortului sunt executate silit, fara succesiune - Scris de Cuculis in Consulta un avocat la 21 May, 11:00
    Divort - vrem sa facem partaj doar asupra sumelor de bani - Scris de Cuculis in Familiei la 21 May, 10:46
    contracte amanet fictive - rog raspuns - Scris de Leon Carmen in Procedura Penala la 20 May, 17:42
    autorizatii retrase - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 20 May, 13:45
    peie alimentara - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 20 May, 09:51
    Nu mai pot dormi de zgomot - Scris de angel in Consulta un avocat la 20 May, 01:54
    ce inseamna pe citatie dupl. si ment. formul. intamp. ? - Scris de angel in Familiei la 20 May, 01:49
    Greseala in declaratie. Ce trebuie sa fac? - Scris de angel in Procedura Penala la 20 May, 01:41
    actiune tardiva - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 19 May, 20:15
    Prima zi de infatisare - Scris de Adrian P in Procedura Civila la 19 May, 19:18
    s
    u
    s
    s
    t
    o
    p
    j
    o
    s
    Utilizatori online:
    P4tr4tzel, maxxgabi, 54 utilizatori neinregistrati