|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje/517 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
rose3003
|
Subiectul mesajului: avocat din Galati...ma poate ajuta cineva? Scris: 16 Aug 2009, 20:01 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
buna! am mare nevoie de un avocat bun in Galati care sa ma ajute sa divortez de un cetatean italian. casatoria a avut loc in italia dar stiu ca in anumite conditii divortul poate avea loc si in romania. cunoaste careva un avocat bun in galati care sa ma ajute? plssss!!!!! am mare nevoie de ajutor!!!!
|
|
| Sus |
|
 |
|
aparator_gb
|
Subiectul mesajului: Re: avocat din Galati...ma poate ajuta cineva? Scris: 26 Mar 2010, 17:58 |
|
| Curios |
 |
|
|
Un avocat care a mai avut spete pe divorturi in urma unor casatorii incheiate in strainatate: 0721.302.392.
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: avocat din Galati...ma poate ajuta cineva? Scris: 26 Mar 2010, 18:11 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
nu vreau sa fiu rau  dar cred ca doamna a divortat pana acum. mesajul a fost postat in 2009 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: avocat din Galati...ma poate ajuta cineva? Scris: 26 Mar 2010, 19:03 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2006 Localitate: Bucuresti
|
bobocel scrie: nu vreau sa fiu rau  dar cred ca doamna a divortat pana acum. mesajul a fost postat in 2009  mi-ai luat-o inainte, tocmai asta voiam sa-i zic si eu dar...daca a avut incredintare minori si acestia sunt acolo, nu cred ca a terminat inca..ca-i comisie rogatorie in anumite cazuri 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, maxxgabi, 53 utilizatori neinregistrati
|
|