|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/491 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
demonica
|
Subiectul mesajului: Avocat constitutional Scris: 14 Mai 2009, 07:56 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Aceste persoane au dreptul de a incheia contracte emite chitante in temeiul contractelor de avocat?
Un amic de-al meu a incheiat un contr cu un avocat constitutional, i-a achitat 1500 lei pt reprezentare intr-un proces, i-a luat actele in original, nu-i mai raspunde la telefin la mailuri. Omu a facut plangere la politie ca a fost inselat si ca i-a fost prezentat o legitimatie de avocat cu toate ca la baroul Bihor nu apare ca avocat.
Politia de cca 10 luni nu l-a mai contactat. Exercita omu o profesie fara sa aiba drept ori ba? e valabila chitanta redactata la computer si semnata si stampilata de "avocat"? Cum isi poate recupera suma si nu numai despagubiri ca a pierdut procesul?
|
|
| Sus |
|
 |
|
E-avocat.eu
|
Subiectul mesajului: Re: Avocat constitutional Scris: 29 Mar 2010, 19:56 |
|
Membru din: 18 Feb 2009, 13:00 Mesaje: 272 Localitate: Bucuresti
|
|
Cine nu casca ochii, casca buzunarul....ca era av. constitutional sau nu asta nu stim si nici nu ne intereseaza. Pana una alta paguba e paguba...si nu cred ca mai vede vreun ban back. Imi pare rau !
_________________ www.e-avocat.eu
|
|
| Sus |
|
 |
|
av_avokitten
|
Subiectul mesajului: Re: Avocat constitutional Scris: 28 Apr 2010, 16:50 |
|
Membru din: 08 Mar 2009, 13:00 Mesaje: 69 Localitate: Bucuresti
|
demonica scrie: Aceste persoane au dreptul de a incheia contracte emite chitante in temeiul contractelor de avocat?
Un amic de-al meu a incheiat un contr cu un avocat constitutional, i-a achitat 1500 lei pt reprezentare intr-un proces, i-a luat actele in original, nu-i mai raspunde la telefin la mailuri. Omu a facut plangere la politie ca a fost inselat si ca i-a fost prezentat o legitimatie de avocat cu toate ca la baroul Bihor nu apare ca avocat. Politia de cca 10 luni nu l-a mai contactat. Exercita omu o profesie fara sa aiba drept ori ba? e valabila chitanta redactata la computer si semnata si stampilata de "avocat"? Cum isi poate recupera suma si nu numai despagubiri ca a pierdut procesul? amicul dvs trebuie sa mearga la politie sa se intereseze de soarta dosarului, sa vada la ambele barouri daca acel avocat e pe una din cele doua liste de avocati, sa-i ia adresa si sa i-o comunice politiei, daca lor le e greu sa-l gaseasca.
_________________ Cabinet de avocatura "Myra Vasilescu"
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, maxxgabi, 49 utilizatori neinregistrati
|
|