|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
kynes
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Sep 2009, 00:53 |
|
| Membru senior |
 |
|
|
1. E valabila. Chiar daca nu semna 2 exemplare, cei doi fiind soti (parca), se poate presupune ca au fost notificati amandoi
2. Nu stiu daca am inteles, dar, de principiu, declaratiile unilaterale de reziliere nu sunt interdependente... adica sunt de sine statatoare.
De fapt, ce a facur Y (locatarul) este de fapt o denuntare unilaterala... fiind tinut sa respecte clauza contractuala... adica sa-si execute obligatiile pana la expirarea celor de 60 zile de preaviz.
Ce vrea sa faca X e intr-adevar declararea rezilierii in temeiul unui pact comisoriu, din cauza neexecutarii culpabile a obligatiei de catre locatar... respectiv plata chiriei.
In principiu, notificarea de declarare a rezilierii trebuie facuta oricand dupa scadenta obligatiei de plata a chiriei (deci dupa 5 ale lunii), iar contractul se considera reziliat dupa 14 zile de la data notificarii, daca intre timp locatarul nu plateste chiria.
Eu nu vad nicio legatura intre denuntarea contractului de catre Y si rezilierea de catre X si nici intre termenele aferente, ele fiind independente una de alta.
Sper ca am inteles ce voiai sa intrebi si de asemenea sper sa intelegi ceva din raspunsul meu.
Iti urez noapte buna, pt ca ma culc...
Daca mai ai nevoie de ceva, mai vb.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
floryxsx
|
Subiectul mesajului: Scris: 11 Sep 2009, 12:02 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
Membru din: 03 Noi 2008, 13:00 Mesaje: 132 Localitate: Bucuresti
|
Newsflash
Au spus ca nu mai vin, ca nu-i mai intereseaza (ni s-a transmis prin administratorul societatii). Administratorul a platit factura de lumina  am facut proces verbal de predare-primire al imobilului, cheilor, bunurilor care mai erau in cladire, etc. (cu administratorul, ca spaniolii nu mai vin in Romania)
Ne-au lasat cateva obiecte vestimentare in cladire si niste rafturi metalice in ideea sa le vindem noi si banii pe care ii vom obtine sa acopere o parte din datoriile lor. Deja avem 2 oferte pentru rafturile metalice (care sunt MULTE si valoreaza cica vreo 4000 euro)  Nu cred ca vor acoperi nici macar jumate, dar... decat deloc... buni si astia
Au investit peste 150mii de euro si au lasat totul balta. Avem cutii imense cu pliante si carti de vizita. Daca e cineva interesat, le fac cadou  Parerea mea: oameni nebuni! Macar ne-am ales cu un sistem de securitate de pe urma lor (alarma + camere de luat vederi)
Daca recuperam jumatate din paguba... tot e bine!
Aaaaa, si referitor la parchet: am vorbit azi cu dl. C si a ramas ca vine saptamana viitoare si il repara  Si m-am gandit eu  sa fac un document... o declaratie ceva, ca l-a reparat. Sa mai am o hartie la mana, in caz de... Doamne fereste!
Agenduta, vrei sa cumperi niste hainute?  Iti fac super pret

_________________ "Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de nu a avea dreptate, eu voi lupta pana la moarte!"
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 11 Sep 2009, 23:07 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
la naiba....cu hainutele m-ai prins...greu pot refuza...cu conditia sa fie foarte (dar foarte) frumoase.......(raporatat la gustul meu  )
este ok... daca x a fost de acord...presupun ca este ok...
cu parchetul ... acum ce sa iti spun...o sa il repare si inca o luna o sa se umfle ...nu cred ca e solutia..cat timp nu gasesti motivul pt care nu reuseste maestrul sa il puna cum trebuie nu vei rezolva nimic...
parerea mea (in functie de ce ai spus pana acum ) este dupa cum urmeaza: MACAR sa vina o persoana specializata care sa iti spuna de ce sunt probleme in acest sens.
gandeste ca vei inchiria la alte persoane si vor fi probleme legalte de acest aspect. ori tu poti acum sa le preintimpini...ar fi ciudat a nu o faci avand in vedere potentialele prejudicii viitoare...
i
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, maxxgabi, 50 utilizatori neinregistrati
|
|